• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

28.07.2022

16:22

CAR MOLIO DALILU DA SE HITNO VIDE! Zvao je da dođe u 6 ujutru! U VELIKOM JE PROBLEMU, PREKLINJAO JE DA GA SPASI!

printscreen

Rijaliti

CAR MOLIO DALILU DA SE HITNO VIDE! Zvao je da dođe u 6 ujutru! U VELIKOM JE PROBLEMU, PREKLINJAO JE DA GA SPASI!

Podeli vest

Rijaliti učesnik Filip Car pozvao je Dalilu Dragojević u ranim jutarnjim časovima iako su, kako kažu, zauvek stavili tačku na njihovu vezu. On je bio veoma uznemiren i uplašen, pa je molio Dadilu da se hitno vide i popričaju

Filip Car i Dalila Dragojević javno su na njihov odnos stavili tačku za sva vremena. Međutim, kako mediji tvrde, oni su se nekoliko dana posle toga sastali u strogoj tajnosti u jednom hotelu, jer je Car zamolio Dalilu da se hitno vide i popričaju.

Foto: printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević

Nakon emisije u kojoj je Car gostovao do kasno u noć, Dalila je, navodno, dobila poziv sa nepoznatog broja u šest ujutru. Ona se odazvala pozivu, jer je pomislila da se nešto loše desilo cimerki Marijani Zonjić koja u tom trenutku nije bila sa njom.

Međutim, kada je čula Filipov glas, koji ju je, navodno, molio da ga sasluša i naglasio da ima veliki problem zbog čega moraju hitno da se vide, Dalila se prvo šokirala, a zatim odbila da se vidi sa njim jer je bila ubeđena da to nije istina. On se, potom, kleo da samo želi da je vidi i da popričaju, a pošto je bio uporan i uspaničen, ona mu je rekla da će doći za sat vremena u hotel i da bi najbolje bilo da se vide kod njega u apartmanu. Odmah je javila Marijani gde ide, za slučaj da joj se nešto desi, da zna gde je otišla.

Foto: printscreen

Filip Car

Izvor tvrdi da su oboje bili emotivni kada su se sastali, ali da su vešto skrivali osećanja.

- Car je prvo pitao Dalilu zašto je u emisiji pomenula prezime jednog kriminalca, jer njemu od tada stižu strašne poruke u kojima mu prete da će mu sve pobiti. Bukvalno je bio van sebe u tom trenutku. Dalila je odmah shvatila da je Filip zaista uplašen, pa je spustila loptu i onda mu se zaklela da nikada ne bi poslala krimose da mu se svete i izvinila se što je uopšte pominjala tog opasnog čoveka. Rekla mu je da je to bilo u afektu i da ne treba da brine zbog toga. Oko sat vremena su pričali, a Car je u jednom trenutku rekao da mu ona pomogne tako što ga više neće pljuvati i prozivati, a onda su ga sustigle i emocije, pa je rekao da je bilo bolje da su zajedno pobegli u inostranstvo posle rijalitija jer ne bi trpeli linč i osudu naroda - otkriva izvor za "Star", pa nastavlja:

- Dalila je na to ćutala, ali mu je rekla da ga više neće prva prozivati, ali da isto tako sa njim ne želi kontakt i da bi mu najpametnije bilo da ode kod svojih u Hrvatsku. Posumnjala je u jednom momentu da je Filip izmislio celu priču samo da bi je nagovorio da se vide, ali je posle ipak shvatila da je bio iskren - završava izvor koji napominje da se Car i Dalila i dalje vole i da uopšte nije nemoguće da se pomire kada se situacija malo smiri.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija