• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

04.08.2022

07:00

EKSKLUZIVNO! RIJALITI ZVEZDA IZ BOLNICE U NIŠU PRIČA ZA INFORMER! Miljana: Borim se kao lav, pobediću smrt!

printscreen

Rijaliti

EKSKLUZIVNO! RIJALITI ZVEZDA IZ BOLNICE U NIŠU PRIČA ZA INFORMER! Miljana: Borim se kao lav, pobediću smrt!

Podeli vest

Miljana Kulić kaže da se pet dana borila da pobedi smrt!

Rijaliti zvezda javila nam se iz Kliničkog centra u Nišu i u ekskluzivnom razgovoru za Informer otkrila kako se oseća.

- Borila sam se kao lav, bila sam na ivici života i smrti! Nisam dobro, psihički sam veoma loše! Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne zakomplikuje - priča rijaliti zvezda iz bolničke sobe.

Ništa joj nije jasno

Miljana je posle operacije smanjenja želuca u Turskoj, koju je imala 20. jula, prošle subote dobila unutrašnje krvarenje i trombozu. Lekari u Nišu ustanovili su da joj je slezina oštećena, pa su morali da joj odstrane taj organ.

- Imam ožiljak preko celog stomaka! - priča Miljana i dodaje da joj nije jasno zašto joj se stanje toliko zakomplikovalo "samo zato što je u Turskoj, posle smanjenja želuca, pušila cigarete i pila kafu":

Foto: printscreen

Miljana Kulić u Kliničkom centru Niš

- Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom. I ona je smanjila želudac i takođe su joj odstranili slezinu. Pitaću je da li je i ona pušila kad se operisala.

Miljana se sada kaje što je prihvatila ponudu turske klinike da joj smanje želudac na kompenzaciju.

- Strašno je šta su mi uradili! Hteli su da im budem zaštitno lice za Balkan, a umalo nisam umrla! - kaže rijaliti zvezda.

Hoće da vidi sina

Kulićeva priznaje da je i dalje veoma uznemirena i da joj pomažu samo sedativi.

Foto: printscreen

Miljana Kulić u Kliničkom centru Niš

- Imam traume zbog svega. Zaspim, pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju - priča Miljana i javno se zahvaljuje lekarima iz Niša što su joj spasli život:

- Doktori su sjajni, svi brinu o meni. I mama je stalno uz mene. Samo želim da izađem iz bolnice i da vidim svoje dete!

Podsetimo, Kulićeva je juče sa intenzivne nege prebačena na odeljenje Klinike za digestivnu hirurgiju UKC Niš. Lekari su zadovoljni kako se Miljana oporavlja, pa su je smestili u bolničku sobu. Kako saznajemo, otkad joj se zdravstveno stanje malo poboljšalo, Miljana ne prestaje da traži od osoblja cigaretu i kafu! Da bi je smirili, lekari joj daju sedative.

 

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija