• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer

10.08.2022

17:06

VOZILI SU PREKO 100 NA SAT I ODBACILI ME METAR, U KAFIĆ! Sandra Rešić o nesreći! FOTOGRAFIJE PRELOMA I POVREDA!

Informer

Rijaliti

VOZILI SU PREKO 100 NA SAT I ODBACILI ME METAR, U KAFIĆ! Sandra Rešić o nesreći! FOTOGRAFIJE PRELOMA I POVREDA!

Podeli vest

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić doživela je saobraćajnu nezgodu na Dorćolu. Njoj je noga u gipsu, ima kragnu na vratu, a povređena joj je i karlica. Ona je objasnila šta se tačno dogodsilo i ko je krivac za nezgodu

Pevačica Sandra Rešić doživela je saobraćajnu nezgodu u blizini svog doma na Dorćolu. Pevačica se sada oglasila i otkrila u kakvom je stanju nakon nezgode koju je doživela.

Foto: Informer

Sandra Rešić

Pojedini domaći mediji tvrdili su da je bivša zadrugarka odgovorna za nezgodu, te da je njen sin u istoj povređen fizički i psihički, ali ona je iznela svoju stranu priče, pa je istakla da je ovaj nemili događaj mogao da je košta života.

- Zastala sam par sekundi da vidim da li ima nekog, vidim da nema nikog i samo što sam pustila kočnicu da uđem u Strahinjića Bana, oni me pokose sa preko 100 kilometara na sat. To je apsolutno dokazivo. Došla je saobraćajna policija i ja već sve to rešavam. Dokazivo je i tako što su oni uspeli mene da okrznu u samo prednji desni far. Da sam ja zašla uveliko u Strahinjića Bana, oni bi mene pokosili i ja bih ostala mrtva na mestu. Oni su meni zakačili samo prednji desni far, eto koliko sam ja izašla u Strahinjića Bana. Od njihove prekoračene brzine, oni su mene bacili metar u kafić - objašnjava uznemirena pevačica, te dodaje šta joj se dogodilo:

Foto: Informer

- Slomila nogu, sj*bala vrat i karlicu. Prvi dan kada su me novinari pozvali, mene su savetovali da odem u Urgentni, ali mene tad od adrenalina i šoka ništa nije bolelo. Primetila sam da ne mogu da stanem na nogu, ali sam pomislila da sam se samo ugruvala. Sutradan odem u bolnicu na Banjici i završim sa gipsom i sa kragonom oko vrata - zaključuje Rešićeva, koja je na adresu naše redakcije poslala fotografije svojih povreda.

Foto: Informer

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija