• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rijaliti/Informer/D. I.

13.08.2022

09:50

DALILA ULAZI U ZADRUGU 6! Tražila 150.000 evra, onda besnela jer ulaze i njih dvoje!

E-Stock

Rijaliti

DALILA ULAZI U ZADRUGU 6! Tražila 150.000 evra, onda besnela jer ulaze i njih dvoje!

Podeli vest

Dalila Dragojević obeležila je prethodnu sezonu "Zadruge", a sada postoji velika šansa da će ući i u sledeću za koju je tražila ogromnu svotu novca, ali joj se nisu dopali svi učesnici

Kako je otkrio izvor blizak njoj, Dalila sada želi da pobedi i pokušaće da se predstavi u drugačijem svetlu:

- Dalila ovog puta ide na pobedu u „Zadruzi”. Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobiće veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, rešila je da to iskoristi – navodi izvor za Rijaliti.

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

– Navikla je da je pred kamerama non-stop, pa čak i sad, kad nije u rijalitiju, stalno se snima, daje intervjue, jednostavno ne ume da živi bez toga. Ograničen prostor u rijalitiju joj nije problem, navikla je na takve uslove tokom učestvovanja u više rijalitija – dodaje izvor i otkriva o kojoj se cifri radi.

– Dalila je svesna činjenice da će vrlo verovatno u „Zadrugu 6” ući i njen bivši dečko Filip Car, koji je trenutno u pregovorima sa čelnicima ružičaste televizije, pa je stoga tražila da dobije honorar od 150.000 evra. Zna i sama da ako uđe i Filip, da će njihove svađe biti gotovo svakodnevne, te je rešila da skupo naplati sve ono kroz šta će proći.

Foto: informer/printscreen

Možda i on uđe u "Zadrugu 6"... Huso Mujić

Izvor takođe otkriva da su za „Zadrugu 6” pozive dobili i Dalilini roditelji, ali da se njoj uopšte ne dopada ideja o njihovom ulasku:

– Poziv za „Zadrugu” su pored Dalile dobili i njeni roditelji Emina i Huso Mujić, na šta je Dalila umalo dobila nervni slom kada je čula. Ona se striktno protivi tome da bilo ko od njenih roditelja uđe u „Zadrugu”, jer verovatno onda ne bi smela da radi sve što je radila do sada. Huso se i dalje predomišlja, a Emina je u startu odustala jer želi da ispuni želje svoje ćerke. Dalila joj je takođe zabranila da se oglašava za medije i da daje bilo kakve komentare na društvenim mrežama dok je ona u „Zadruzi 6”.

Podsetimo, u jednoj svađi sa Filipom Carem u prošloj sezoni, dotakli su se teme honorara, što je inače strogo zabranjeno i smatra se kršenjem pravila.

– Ti ćeš uzeti 100.000, ti si sebi pogodila 2.500 evra sedmično – rekao je Filip Dalili.

– Više od 100.000, evo, kad moram da ti kažem – odgovorila mu je Dragojevićeva.

Foto: Dejan Živančević

Razgovarali o honorarima u rijalitiju... Dalila i Filip

Kako se spekulisalo, Dalila je na početku „Zadruge 5” postigla dogovor sa čelnicima Pinka da za 10 meseci zaradi ukupno 60.000 evra, međutim, kako je njen odnos sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem, ali i sa bivšim dečkom Filipom Carem bio glavna tema svih domaćih medija, ali i tema koja je bila dominantna tokom celog rijalitija, njen honorar se iz meseca u mesec povećavao.

Do sada nije poznato koliko novca je Dalila morala da iskešira na kazne koje je dobila u rijalitiju zbog kršenja pravila, ali joj je svakako ostala pozamašna cifra, a pored toga dobila je i montažnu kuću čiju lokaciju može da izabere sama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija