• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

15.09.2022

15:35

IMAO NAJŽEŠĆU AKCIJU IKADA U RIJALITIJU, PA SE POVUKAO IZ JAVNOSTI Bivši Jelene Golubović živeo na socijali, a evo šta sada radi!

Instagram printscreen/ Miloš Rafailović

Rijaliti

IMAO NAJŽEŠĆU AKCIJU IKADA U RIJALITIJU, PA SE POVUKAO IZ JAVNOSTI Bivši Jelene Golubović živeo na socijali, a evo šta sada radi!

Podeli vest

Bivši dečko Jelene Golubović, Čupo Kalač, predstavio se javnosti kao muzičar, a nakon učešća u rijalitiju i skandalozne veze sa Golubovićkom povukao se iz javnosti. Čupo se odselio u Švedsku, posvećen je porodici, a pokušaj povratka na muzičku scenu imao je 2019. godine

Čupo Kalać, koji je za sebe govorio da je prvenstveno muzičar, pa tek onda kamiondžija, srpskoj javnosti je postao prvo poznat kao menadžer i prijatelj Ekrema Jevrića, koji je preminuo 2016. godine, a onda i po svojoj ekscentričnoj vezi sa rediteljkom i rijaliti učesnicom Jelenom Golubović.

Foto: Printscreen/You Tube

Jelena Golubović i Čupo Kalač u vreloj akciji

Naime, tokom Farme 5 Jelena i Čupo imali su žestoku akciju, posle koje su uplovili u turbulentnu vezu. On je posle te akcije u štali ispao zbog malog broja glasova publike, ali je potom i vraćen u baražu. Tada je Jeleni preneo informacije iz spoljašnjeg sveta zbog čega je bio diskvalifikovan. Zaprosio ju je u emisiji u kojoj je proglašena za pobednicu "Farme". Ljubav nije trajala dugo, a ponovo su se sreli u rijalitiju "Parovi", gde su jedno drugo "častili" mnogobrojnim uvredama i iznosili su stvari koje su vezane za njihov intimni život.

Foto: Printscreen/You Tube

Čupo Kalač

Jelena Golubović, koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 6", pre nekog vremena za Kurir je rekla da o bivšem vereniku nikad ne misli:

Foto: Miloš Rafailović

Jelena Golubović

- Čupo je za mene prošlost, ne znam ko je taj čovek. On je sada, koliko znam, u Švedskoj, nit me zanima niti me je briga šta je i gde je. On je za mene davna prošlost, nema potrebe da ga spominje - rekla je za Kurir tada.

Muzičar se, posle učešća u "Parovima" i veze sa Jelenom Golubović, povukao iz domaće javnosti, i o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna.

Ono što je poznato jeste da se oženio i da živi u švedskom gradu Geteborg. Takođe, 2019. godine je objavio i novu pesmu, ali se čini da je ipak odustao od muzičke karijere.

 

 

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama pevač ima troje dece i živi povučen porodičan život.

Foto: Printscreen/You Tube

Čupo Kalač sa decom

Ono što je ostalo zabeleženo u medijima jeste da je se šuškalo da Čupo živi od socijalne pomoći koja iznosi 700 evra i poneke tezge koju ugovori, a njegove tvrdnje da je vlasnik firme i 20 kamiona ispostavile kao neistina.

Fotografije Čupe sa porodicom možete pogledati u galeriji ispod.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija