• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2022

16:54

ADAM ADAKTAR ŠOKIRAO IZJAVOM: Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam ja propao!

Prntscreen

Rijaliti

ADAM ADAKTAR ŠOKIRAO IZJAVOM: Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam ja propao!

Podeli vest

Adam Adaktar otkrio je nepoznate delje iz svog privatnog života, a jednom rečenicom šokirao je javnost

Adam je rekao da se ne druži se sa javim ličnostima, ali voli da popije kafu sa pojedinim pevačicama.

- Ne družim se sa ljudima, mogu samo da kažem sa kim imam nešto više od poslovne komunikacije. Kaća Grujić, Nikolija, od skoro i sa Vesnom Zmijanac, njenom majkom, sa kojom sam skoro ručao. Niko od njih nije bio kod mene, ni ja kod njih, bili su uz mene kada sam otvarao novi lokal - rekao je Adaktar, pa dodao:

Foto: Prntscreen

Adam Adaktar

- Mene nisu zvali na rođendane, mi smo se dosta selili. Ne znam šta znači drug iz detinjstva. Imao sam poznanike iz osnovne i srednje, ali sada mi nisu ništa značajno. Angelina je išla sa mnom na fakultet, jako mi je draga - rekao je on.

Adam je u "Premijeri" ispričao kako izgleda svakodnevica njegove dece.

- Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam ja propao. Moja deca ne idu u vrtić. Anđelina mama drži privatne vrtiće, ali ruske. Ukoliko bude otvorila državne, samo tada ću ih poslati - zaključio je Adam u emisijji "Premijera - Vikend Specijal".

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

A ko ti garantuje da nisi sad propao? Neko ko boravi tu gde si ti a ima decu zasluzuje psihijatra.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!
Društvo

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!

Jedan Španac, koji je nedavno posetio Srbiju i Beograd, ljutito je priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira i da bi zbog nje, "pravio skandal" da ju je primetio u Španiji. U svojoj anonimnoj objavi na Reditu objasnio je da se jako zbunio, ali i iznervirao kada je primetio da mu u lokalnim prodavnicama i marketima niko od radnika nije vratio kusur - bio on 2,5, ili 10 dinara.

31.05.2024

20:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31