• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.10.2022

11:23

PISALO SE DA IMA 42, PA ONDA 50! Alis Adaktar konačno otkrila koliko ima godina!

printscreen

Rijaliti

PISALO SE DA IMA 42, PA ONDA 50! Alis Adaktar konačno otkrila koliko ima godina!

Podeli vest

Vest da je majka Adama Adaktara trudna sve je iznenadila, a od tada se neprestano spekuliše o godinama Alis Adaktar za koju se najpre pisalo da joj je 42, a potom čak i 50

Alis je danas obelodanila koliko ima godina, a svojom objavom zapalila je društvenu mrežu Instagram:

Foto: Printscreen/Instagram

Tvrdi da joj je 47 godina... Alis Adaktar

- Zahvalna sam što sam u blagoslovenom stanju u 47. godini. Uživam u svakom trenutku što i vama želim. 

Od kada je otkrila da je u drugom stanju, Alis neprestano privlači pažnju, a mnogi su se odmah zapitali kako je to prihvatio njen sin Adam. On je nedavno za Informer saopštio da mu nije bilo lako da prihvati ovu činjenicu:

Foto: Instagram/printscreen

- Iskeno nije mi bilo svejedno kada sam saznao, ali najbitnija je njena odluka. Ona je srećna to je to. Najbitnije je da dete bude živo i zdravo- kazao nam je Adam, dok se Alisina ćerka Viktorija nije oglašavala na ovu temu, kao ni njen drugi sin. Alis ima troje dece, a sada će dobiti i četvrto. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31