• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

20.10.2022

07:54

DAVID DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O GEJ AFERI S POZNATIM POLITIČAREM! Rijaliti učesnik poručio samo jedno!

Printscreen

Rijaliti

DAVID DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O GEJ AFERI S POZNATIM POLITIČAREM! Rijaliti učesnik poručio samo jedno!

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je informacija o novoj gej aferi, a ovoga puta glavni akter je, navodno, David Dragojević za kog mediji spekulišu da je u vezi s poznatim političarem. On se sinoć pojavio na premijeri jednog filma i odmah dao izjavu povodom ovih spekulacija

David je oštro reagovao na ove natpise i zapretio medijima koji su ovu informaciju objavili:

Foto: Printscreen

Besan zbog natpisa... David

- Svakog ko bude iznosio besramne laži o mom životu, biće tužen! Protiv medija koji su plasirali gnusnu laž već je pokrenut postupak - rekao je Dragojević.

Inače, Rijaliti, dodatak Srpskog telegrafa, preneo je da je trener i nekadašnja rijaliti-zvezda navodno je uplovio u vezu s muškarcem.

- David je opasan zavodnik, žene ga zaista obožavaju i nikada nije imao problem da zavede svaku koju je želeo. Što se kaže, trebalo je samo da pokaže prstom i svaka bi bila njegova za tili čas. Veza s Aleksandrom Subotić za njega je bila mučenje jer on nju nije voleo. Bio je s njom iz sažaljenja i zbog medijske pompe. Onda je došla Ana Korać, koja ga je, bukvalno, spasla od familije Subotić. Ni ta veza nije potrajala dugo jer on nije želeo da radi, a ona je sve finansirala i podmetala leđa- tvrdi izvor i dodaje: 

Foto: E-stock

Posle veze sa Anom tražio način da zaradi pare... Dragojević i Koraćeva

- Kada ga je Koraćeva šutnula, David je bio očajan. Napustio je njen stan u Beogradu i vratio se u Veternik kod mame Bilje. On je tada razvijao plan kako da dođe do para, a da ne radi previše - počinje priču prijateljica brata rijaliti-zvezde i nekadašnjeg učesnika „Zadruge", a onda ispričala temu koja trese Novi Sad.

- Svi znate da se oduvek nagadalo da David voli i momke i devojke, kao i da je u stranim zemljama radio sve i svašta s muškarcima. Iako su to sve bila nagađanja, sada su se i potvrdila kao tačna. Naime, David se pre nešto više od tri meseca spanđao s vojvođanskim političarom. Uticajan je i veoma priznat. Sve je počelo kad je David pokrenuo posao privatnog trenera, u nadi da će razviti biznis- otkrio je izvor. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija