• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2022

21:56

BEBICA POBEGAO IZ ZADRUGE! Karambol na imanju, svađa sa Miljanom došla do usijanja! Kulićka ga udarala nogama, on je pljunuo u lice!

prinstcreen

Rijaliti

BEBICA POBEGAO IZ ZADRUGE! Karambol na imanju, svađa sa Miljanom došla do usijanja! Kulićka ga udarala nogama, on je pljunuo u lice!

Podeli vest

Zadrugar Nenad Macanović Bebica definitivno je stavio tačku na ljubavnu vezu sa Miljanom Kulić, i to na veoma buran način.

Naime, Miljana Kulić je iskoristila zadatak "sudbinske lisice", odnosno to što je vezana za bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu, da ga sočno poljubi tokom razgovora sa Drvetom mudrosti.

Lazar je pokušao da izvadi situaciju govoreći da se Miljani nisu probudile stare emocije prema njemu što je Kulićevu dovelo do suza.

Kada je Nenad Macanović Bebica saznao za ono što se odigralo na svega nekoliko metara od njega on se brže-bolje uputio ka spavaćoj sobi gde je njegova partnerka delila postelju sa Čolićem.

- Sa mnom si završila za sva vremena! - brecnuo se Macanović na Miljanu na šta mu je ona odgovorila nekolicinom udaraca nogom po celom telu.

Foto: prinstcreen

Nemoćan da izađe na kraj sa njom, Bebica je pljunuo Kulićevu u lice i napustio spavaću sobu.

- Pljunuo me je u facu! - zaurlala je zadrugarka, a Zola je dao sve od sebe da je smiri.

U naletu besa Nenad je kroz apartman u kom spava mali Željko, Miljanin sin, pobegao iz "Zadruge", ali kako mu ovo nije prvi put da se zaključiti da će biti vraćen na imanje nakon razgovora sa produkcijom.

Foto: prinstcreen

Podsetimo, ljubav Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole je obeležila nekoliko sezona rijaliti šou-programa "Zadruga", pre nego što je temperamentna Nišlijka uplovila u vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Ipak, pri povratku na imanje u Šimanovcima, u okviru trenutno aktuelne, šeste sezone ovog TV formata, Miljana je ponovo pala na Lazarove čari i prevarila Nenada. Na čuđenje svih, Macanović je prešao Kulićevoj preko prevare kada ju je Čolić ostavio. Novi preokret je usledio u toku današnjeg dana kada je zadrugarka ponovo iskazala emocije prema Zoli preko čega Bebica nije mogao ponovo da pređe.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija