• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.12.2022

16:29

NJENO PONAŠANJE JE ZA KOMENTARISANJE STRUČNIH LJUDI! Nenad pokazao zube Miljani, Marija se uključila, pa oplela po CELOM LJUBAVNOM TROUGLU!

printscreen

Rijaliti

NJENO PONAŠANJE JE ZA KOMENTARISANJE STRUČNIH LJUDI! Nenad pokazao zube Miljani, Marija se uključila, pa oplela po CELOM LJUBAVNOM TROUGLU!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić je u jučerašnjoj emisiji priznala da još uvek gaji osećanja prema Lazaru Čoliću Zoli, bez obzira što je u vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Za samo par sati, zadrugarka je promenila ploču i poželela da se opet vrati didžeju iz Dervente, što je dovelo do ludila njenu majku Mariju Kulić, kao i Bebicu

Danas je pevačica Zorica Marković delila budžete, a tom prilikom je došlo do haosa. Naime, kada je došla do Bebice, obrazložila mu je zašto je dobio najmanji budžet, nakon čega je došlo do drame u koju su se uključile Kulićke.

Foto: Printscreen

Zorica Marković dodeljuje budžet...

- Srednji budžet daću i Bebici. Imamo korektan odnos. Ništa lično, imamo fenomenalan odnos. Tvoj je problem kako ćeš se ovde predstaviti. Mariji sam otvoreno rekla svoje mišljenje. Pitam se gde je Miljana Kulić u toj priči. Vi svi imate neke interese. Ja ne shvatam da ti pređeš preko nekih stvari ženi koju voliš. To nije ljubav, to je vrsta bolesti, opsesije ili nekog višeg cilja. U nekim momentima ispadaš dobar čovek, u nekim smešan. Ti si bio dobar prema Miljani, ali to ne znači da ona mora da poštuje to celog života. Ona ima pravo da bira, a ti si toliko uporan... Da li je to tvoja odluka ili ga Marija nagovara... - pričala je Zorica.

Foto: Printscreen

Miljana Kulić oplela po majci Mariji...

- Govori mi opet svašta vezano za Zolin i moj odnos, omalovažava me, kaže mi da je Zola za mene Veliki šef i doktor. Čim sam u dobrim odnosima sa Zolom, ona mi svašta govori. A ne znam odakle Bebici želja i volja da bude sa mnom, kad zna da volim Zolu - ustala je Miljana.

- Nema potrebe da se smeješ sada. Večeras ćemo pričati na "Pretresu nedelje". Nedelju dana praviš budalu od mene - dodao je Bebica.

- Ne veruj mi šta pričam. Radim stvari iz inata Zoli, napravim grešku, a ti si mi greška. Hajde sad preskoči i uzmi pet piva za slavu za Zolu - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica

- Ne, doneće meni ove zadrugarke koje kažu da imam najlepši osmeh - odgovorio je Bebica, što je naišlo na oduševljenje zadrugara.

- Ja sumnjam u sve i svašta, nešto tu postoji što znate samo Marija i ti. Ne aludiram na s*ks. I za Mariju srednji budžet - nastavila je Zorica.

Foto: Printscreen

Mariji Kulić pukao film...

- Zorice, samo ne znaš kako se Miljana juče žalila na ovog što je sad sa njim. Posle intervjua je otišla kod njega. Njeno ponašanje je za komentarisanje mnogo stručnijih ljudi od mene, a takođe i Nenadovo. Ja nisam merodovna. Samo stojim iza toga da se Zola igra i ima pravo. A ponašanje njeno prevazilazi sve okvire ponašanja i rijaliti igrača, i majke, i ćerke, i devojke... Šta je bre ovo? Danas kod jednog, sutra kod drugog... Zbog nje je ovaj rijaliti nazvan cirkusom! Neka radi gospođica šta joj je srcu drago! - rekla je Marija.

- Što nas nisi podržala kao Bebicu juče, očekivao sam palačinke bar - odgovorio je Zola.

Foto: Printscreen

Svađa Marije i Miljane Kulić...

- Ona kaže da hoće da budem srećna, da me Zola dovede do pobede, a sada opet ludi. Šta ona hoće - rekla je Miljana.

- Pričala si jedno, sad drugo, samo je u tome problem. Odgovara ti Zolina igra, ja te podržavam u igri. A ne interesuje me više ni šta će Nenad da radi - dodala je Marija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija