• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.12.2022

12:50

BILA S RAĐENOM, IMALA ODNOSE U ŠTALI RIJALITIJA I SADA ČEKA BEBU S BOGATIM ITALIJANOM! Goga pravila haos sa Filipom Đukićem, danas nije ista osoba!

Printscreen / YouTube, Printscreen / Instagram, Starsportphoto

Rijaliti

BILA S RAĐENOM, IMALA ODNOSE U ŠTALI RIJALITIJA I SADA ČEKA BEBU S BOGATIM ITALIJANOM! Goga pravila haos sa Filipom Đukićem, danas nije ista osoba!

Podeli vest

Goga Aleksić nekadašnja je starleta i go-go igračica koja je bila deo rijaliti programa "Farma" u kojem je imala žestoke intimne odnose s Filipom Đukićem, a bila je poznata i po avanturi sa nekadašnjim vaterpolistom Nikolom Rađenom

Goga se nije preterano proslavila učešćem u "Farmi", a nakon izlaska se preselila u Dubai gde je živela poslednjih godina.

Foto: Youtube printscreeen

Goga nekada....

Goga je promenila izgled, a upoznala je i zgodnog Italijana za kojeg se udala u julu ove godine i s kojim čeka bebu.

Foto: Instagram/printscreen

Goga sada...

Njena svadba bila je organizovana na plaži u Napulju, a venčanju je prisustvovalo 50 ljudi iz Srbije.

- Goga i Luiđi su se zaljubili na prvi pogled, odmah su znali da je to ljubav ze ceo život. Maštali su o venčanju na plaži, pa su tako izabrali jednu od najskupljih vila u Napulju. Pozivnice za venčanje su dobili i Gogini prijatelji iz Srbije. Čak njih 50 je stiglo u Italiju kako bi bili uz nju na najvažniji dan u životu - rekao je izvor "Informera" tada.

Foto: Instagram/printscreen

Čeka bebu s bogatim Italijanom... Goga Aleksić

Podsetimo, Goga je ranije otkrila detalje iz svoje veze sa proslavljenim vaterpolistom Nikolom Rađenom.

Foto: Instagram/printscreen

Letos se udala...

- Bila sam mlada, nezrela, pomalo glupa i zaljubljena u njega. Viđali smo se neko vreme i baš sam se zaljubila. Mislila sam da niko neće saznati za nas, a kad se pročulo, bilo je: kuku, majko. Oduvek sam volela dobre i izdržljive momke, dobre ljubavnike. Da mi je ova pamet, a ono vreme, bilo bi sve to s Rađenom drugačije. On je super lik u svakom smislu - rekla je Goga pre nekoliko godina, koja se u gorepomenutom rijalitiju predstavljala kao go-go igračica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

лепо наш народ каже да се КРАВА И ЖЕНА У СВОМ СЕЛУ ТРАЖЕ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija