• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

14.01.2023

17:11

DEJAN SMUVAO RADNICU ADAMA ADAKTARA! Otkriveno ko je Dragojevićeva nova devojka!

Printscreen / Instagram, E-Stock

Rijaliti

DEJAN SMUVAO RADNICU ADAMA ADAKTARA! Otkriveno ko je Dragojevićeva nova devojka!

Podeli vest

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević i dalje je u centru interesovanja javnosti jer nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić zaintrigirao je javnost svojom novom devojkom. I s obzirom na to da je krio njen identitet, Dejan je otkrio samo da ona nije javna ličnost i da nema instagram, a sada se saznalo ko je ona zapravo

Dejan je prvo krio devojku sa kojom je u vezi, te je na svom Instagramu objavljivao samo fotografije na kojoj se vidi njena kosa. Međutim, za doček srpske Nove godine pojavio se sa svojom izabranicom u jednom prestoničkom klubu, gde su se sve vreme grlili i ljubili.

Foto: E-Stock

Jovana i Dejan

Iako Dragojević i dalje krije njen identitet, saznalo se da je reč o dvadesetrogodišnjoj Jovani iz Gornjeg Milanovca. Inače, ona živi u Beogradu i radi kao frizerka u salonu Adama Adaktara.

Foto: Foto Zoran Sinko

Dejanova devojka radi kod Adaktara...

Jovana nema mnogo pratioca na Instagramu, međutim, i te kako objavljuje aktraktivne fotografije.

Mnogi komentarišu da je Jovana sušta suprotnost u odnosu na Dejanovu bivšu ženu Dalilu Dragojević, kao i na Aleksandru Nikolić.

Foto: Instagram/printscreen

Jovana, devojka Dejana Dragojevića

Dragojević je sada otkrio nove detalje veze sa atraktivnom crnkom, koju je upoznao u izlasku.

- Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret... Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to... Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji... Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene - priznao je Dejan.

Foto: Instagram/printscreen

I ona ima dobre fotke na društvenim mrežama...

- Jesam, ja sam zaljubljen. Planiram da kad se razvedem, da se ponovo oženim. Devojka je prijavljena, radni staž, radi, nema internet. Ta devojka je iz Beograda. Nije poznata javnosti. Niti prati rijaliti, niti čita, što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu i srce - pričao je on o Jovani.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Keops

pre 1 godinu

Sušta suprotnost? Izgleda šablonski kao većina " klub girl" devojaka. Deja vu, već viđeno u životu DD.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31