• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.01.2023

08:29

IVAN NIJE HTEO DA POKLONI ŽELJKU ŠOLJU, MARIJA GA NAPALA! Marinkovića pitali za alimentaciju, on se izvlačio! (VIDEO)

Youtube printscreeen

Rijaliti

IVAN NIJE HTEO DA POKLONI ŽELJKU ŠOLJU, MARIJA GA NAPALA! Marinkovića pitali za alimentaciju, on se izvlačio! (VIDEO)

Podeli vest

Ivan Marinković počeo je da prihvata ulogu oca i sve je bliži sa malim Željkom Kulićem, ali ipak ne toliko da bi sinu poklonio jednu šolju. Marinković je dobio posudu, a kada se njegovom sinu dopala ta šolja, on ipak nije želeo da mu je da. Nakon toga, odgovarao je na pitanja o alimentaciji i izvlačio se na jednu Miljaninu poruku u kojoj mu ona piše da to ne traži od njega

Ivan Marinković, za crnim stolom je bio napadnut, jer svom sinu Željku nije dao šolju, koju je dete žarko želelo.

Foto: Youtube printscreeen

Ivan Marinković

Marija Kulić bila je izričita da je Ivan sebičan, dok je zadrugar pokušao da se opravda, govoreći kako šolja nije bila za dete, već za odrasle.

 Zašto sinu nisi dao šolju? - pitao je Darku.

- Nisam dao. Prvo on je dobio sve poklone koje poželi jedno dete. Verujem da nije poželeo baš tu šolju. Rekla bi mi prvo veče Marija da je želeo tu šolju da je tako. On je nije ni tražio, ja sam je dobio. Šolja nije za dete, nego za odrasle. Ne vidim problemem u šolji - istakao je Ivan.

- Šolju mu nije dao, već onog praznog robota što je našao - dodala je Marija.

Foto: Youtube printscreeen

Marija Kulić napala Ivana

- Normalna osoba je u paket za dete stavila sve što treba za dete. Marija je ozbiljan materijalista, jer je htela i šolju i papuče za Sinišu. Imam dve još, daću ti drugu tu može više vina da stane - rekao je Ivan.

- Sebičan je i samoživ, on je takav. Važno da šolju koju je trebao da mu da, nije - zaključila je Marija.

Foto: Youtube printscreeen

Marija Kulić i Ivan Marinković

A nakon ove rasprave na red je došlo i pitanje o alimentaciji, koje je Ivan pokušao da izbegne:

- Kada priznaš dete da li ćeš platiti sve alimentacije koje nisi dao - glaislo je pitanje gledalaca.

- Meni je stigla poruka pre dva meseca od Miljane Kulić, ali ona kaže da to nije njen profil. Ako sve bude bilo okej, ja ću naravno platiti to i verujemd a mi možemo da se dogovorimo - rekao je Ivan.

- Darko, meni nema šta da prlaća alimentaricu, meni je drago da željko ima oca, i naravno da mi pare nisu potrebne, samo nek bude uz Željka i neka mu kupuje igračke - rekla je sa suzama u očima Miljana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija