• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

24.01.2023

13:03

UVODIM ZVEZDANOVU ŽENU U ZADRUGU! Željko Mitrović eksluzivno najavio dolazak Ane, Slavnićeve supruge!

printscreen

Rijaliti

UVODIM ZVEZDANOVU ŽENU U ZADRUGU! Željko Mitrović eksluzivno najavio dolazak Ane, Slavnićeve supruge!

Podeli vest

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink" i glavni producent rijaliti programa "Zadruga" najavio je ulazak supruge Zvezdana Slavnića u rijaliti u kojem on ima strasnu vezu sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Željko je ekskluzivno najavio da će se ovog vikenda u Belu kuću useliti Ana, supruga učesnika "Zadruge" Zvezdana Slavnića, koju ju je posle 15 godina braka ostavio i otpočeo vezu sa Anđelom Đuričić!

Foto: Insider/Miloš Rafailović/Zoran Sinko

Anđela, Zvezdan i Ana

- Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića - poručio je Željko Mitrović, na oduševljenje njegovih mnogobrojnih pratilaca na Instagramu!

 

 

Ana je u nekoliko navrata govorila da neće uću u "Zadrugu 6", ali je izgleda promenila mišljenje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vele

pre 1 godinu

Митровић и Вучићевић,газдини пси лажови.

gile

pre 1 godinu

Mitrović zvezda sramotnog i nemoralnog riojalitia "Tadruga". Štaviše, ova osoba se jvali kako stoji u naslovu.Kuda Srbijo te guiraju ovakvi. Dkle, bre, više. Zato je moguće da na njegovoj televiziji radi mentalno bolesna osoba koja napada Srbe sa Kosova uz konstataciju da na Pinku može sve da se kaže. Mitroviću, uvek se ofgovarao onima koji ti nisu bili po vcolji. Danima u svim emisijama se emitovala takva tvoja izjava - saopštenje. Zašto sada ćutiš na otvoreno pozivan je Srba sa Kim na linč. Kako te nije sramota da izgovaraš preko tvog bolesnog i mentalno oštećenog megafona suboto0m takva gadosti. Predsedniče Vučiću, zvaničnici REM-a, premijerko - oflasite se da bar imamo neku nadu da nam ova grupacija neće uništiti zemlju u moralnbom i svakom drugom smislu.- Znam da ovo neće biti objavljeno pa sam ista pisma prosledio u vezti sa izjavom mentalno obelele o Srbima na Kosmetu..Pna (izjava) ima posebnu težinu kada ubijaju ljude, poucaju u njih, terorišu,kada nam Zapad preti i ponižava nas da padnemo na kolena.

GRADA

pre 1 godinu

Krvolocni psi se ostavljaju na ulici. Borbe pasa na zivot i smrt sve manje interesuju ljude. Stigla je Zadruga, Farma itd gde ubacujete u stilu Kaligule najvece neprijatelje. Beda finansijska i moralna su zavladali. Zadrugari se ujedaju medju sobom, sirotinja uziva i daje poslednji dinar za podrske jednom ili drugom takmicaru.

Izbori 2024

Vesti

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!
Fudbal

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!

Španski fudbaler Hose Luis Mato Hoselu (34) bio je protagonista istorijskog povratka protiv Bajerna, koji je njegovom Real Madridu obezbedio prolaz u finale Lige šampiona (2:2, 2:1)! Momak sa nestvarnom fudbalskom pričom, po kojoj bi i film mogao da bude snimljen, iskoristio je neverovatan golgeterski instinkt koji će bez sumnje ostati u sećanju navijača "kraljevskog kluba" i naterao fudbalski svet da sa poštovanjem priča o njemu.

09.05.2024

09:46

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija