• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.01.2023

13:08

CILJ MI JE BIO DA NE OBRUKAM BRATA! Dejan progovorio o rivalstvu sa bratom, pa otkrio koja pesma je umalo završila u Sašinim rukama!

Rijaliti

CILJ MI JE BIO DA NE OBRUKAM BRATA! Dejan progovorio o rivalstvu sa bratom, pa otkrio koja pesma je umalo završila u Sašinim rukama!

Podeli vest

Dejan i Saša Matić, braća blizanci i pevači, nikada nisu bili rivali jedno drugom, a Dejan je sada otkrio da su čak neke pesme koje su bile namenjene Saši postale veliki hitovi u njegovom izvođenju

Dok se šuška da je Saši zbog toga žao, Dejan naglašava da nije baš tako, već da ju je odbio, procenivši da mu ne pristaje.

U tom odabiru, svojevremeno je „Niko i neko" umesto kod Saše, završila u Dejanovim rukama. Dok se šuška da je Saši zbog toga žao, Dejan naglašava da nije baš tako, već da ju je odbio, procenivši da mu ne pristaje.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Saša i Dejan Matić, braća

- Nije mu žao, nego je odbio - počeo je Dejan gostujući u emisiji „Grand magazin", pa nastavio o tome kako je on, zatim, došao do kasnije svog velikog hita:

- Odbio je i kazao: „Nisam to ja" i ja sam došao kod Slavkonija, bila je neka Liga šampiona, neki fudbal... Hajde, kaže, da čuješ samo nešto, čisto da čujem tvoje mišljenje. Kad sam čuo „Niko i neko", rekao sam: „To je to". Tad je bio „Grand festival", 2006 godina, mislim. Pesma nije osvojila nijednu nagradu, ali je posle šest meseci bila hit festivala, najslušanija. Tako da, jednostavno, pesma koja je meni promenila život - naglasio je on.

Dejan je takođe odbijao neke pesme koje su kasnije postale veliki hitovi.

- Jesam odbijao, ali mi nije žao, zato što peva moj brat, veliki prijatelj Jovan Perišić, „Rado te se setim ljubavi stara". Nijednog sekunda mi nije (bilo) žao. U tom trenutku nisam bio u fazi pripreme albuma, taman sam izdao jedan i ponuđena mi je ta pesma. Ja nisam hteo da ljude nešto „kočim", da me čekaju kad ću ja to da izdajem, snimam... Marinko Cipiripi, naš drugar, radio je pesmu i ja sam mu rekao: „Mare, ako je ne prodaš dok ja ne budem snimao sledeći album, suđena je. Ako je prodaš, sa srećom" - pamti Dejan dobro, pa dodaje:

- Snimio ju je Jovan, kao da sam je ja snimio.

U okviru iste emisije, inače, Dejan je bio upitan i ko bolje peva, on ili njegov brat, po njegovom mišljenju.

- To će najbolje oceniti publika. Meni je drago što je Sale prvi počeo, dve godine pre mene je izašla „Maskara"... Čovek je napravio revoluciju! I trebalo je (posle) odvojiti Dejana i Sašu Matića. Kad sam prvenstveno došao na scenu, meni je cilj bio da ne obrukam brata. Mislim da sam imao malo teži put, ali sam napravio dobru priču, naravno, uz pomoć mojih saradnika i tradašnjih - objasnio je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija