• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.03.2023

12:28

ZVEZDAN OTVORENO ANĐELI PREDLOŽIO DA SE BAVI PROSTITUCIJOM! Procurio snimak razgovora, Đuričićeva dečku tražila nešto čudno! (VIDEO)

Tik Tok/prntscreen

Rijaliti

ZVEZDAN OTVORENO ANĐELI PREDLOŽIO DA SE BAVI PROSTITUCIJOM! Procurio snimak razgovora, Đuričićeva dečku tražila nešto čudno! (VIDEO)

Podeli vest

Razgovor Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića koji je procurio u javnosti, šokirao je gledaoce "Zadruge" jer su se svi najpre pitali šta je to ona od njega zatražila, a onda je njegova izjava da bi mogla da počne da se prostituiše, sve dodatno iznenadila.

Anđela i Zvezdan u jednom trenutku sedeli su na garnituri u dnevnom boravku "Bele kuće" kada je Đuričićeva od svog dečka nešto zatražila, a on joj je kazao da to mora da plati:

- Da ja pođem po vodu, hoću da... Daj...- kazala je Anđela i uhvatila se za nos.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

- Šta:"Daj"? - pravio se zbunjen Zvezdan, a kada mu je Đuričićeva signalima objasnila šta želi, on je šokirao:

- To malo mora da se plati- kazao je Zvezdan svojoj devojci koja je potvrdila da će mu se odužiti.

Potom je Zvezdan počeo da komunicira s njom po svom starom običaju i pripretio joj:

- Šta gledaš? Sad kad te šutnem- zamahnuo je u šali Slavnić, a Anđela je nastavila dajući mu do znanja da će mu se za sve revanširati u krevetu:

- Samo je pitanje gde biraš. Ja najviše volim u...- ostala je misteriozna, a Zvezdan je pogađao:

- U vrtkre (krevetu)- kazao je Zvezdan, a onda ju je posavetovao:

- Moraš da se pro*urvaš malo- bez ustezanja je izneo predlog svojoj devojci Slavnić, a Anđela se samo nasmejala srećna što je dobila ono što je tražila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija