• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

28.03.2023

12:14

ZVEZDANOVA MAJKA NAPISALA TESTAMENT! Celokupnu imovinu ostavila snaji, Slavnić pobesneo!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDANOVA MAJKA NAPISALA TESTAMENT! Celokupnu imovinu ostavila snaji, Slavnić pobesneo!

Podeli vest

Ana Ćurčić godinama je brinula o majci Zvezdana Slavnića, a sada se spekuliše da je to radila jer joj je Slavica Slavnić prepisala celokupnu imovinu zbog čega je popularni zadrugar pobesneo.

Slavica, Zvezdanova majka, navodno, je ostavila celokupnu imovinu svojoj bivšoj snaji iako se sada okrenula protiv nje. Kako izvor za medije navodi, razlog zbog kojeg je Slavica sada stala uz Zvezdana jeste činjenica da se plaši njega, ali i da ju je bivši suprug Zoran Slavnić Moka "pritisnuo":

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zvezdan ima novi razlog da ne podnosi Anu

- Iako se Slavica sada oglašava i navodno pruža podršku sinu, ništa od toga nije tako kako izgleda. Nju je Moka pritisnuo, a ona je mučena na terapijama, napaćena i sama. Ne zna gde udara. Ona se plaši Zvezdana i njegovih reakcija. Zna da je samo Ana bila uz nju u najgorim momentima. Kada je njen sin robijao i kada joj se smejao ceo Beograd, imala je sigurnu kuću. Ana je spavala na podu da bi gospođa Slavica imala krevet. Te stvari se nikada ne zaboravljaju. Nije Slavica u domu zato što nema ništa svoje, ona je u domu jer ne može da se stara sama o sebi, a ima i suicidne izlive i, nakon što je dva puta pokušala da se ubije, Ana je smatrala da je najbolje da je smesti u dom dok je ona u "Zadruzi". Sve je to privremeno - kazao je izvor koji je dodao da se Zvezdanova majka odlučila da sve prepiše snaji kada je videla Aninu patnju:

- Tada je, videvši Anu kako plače, kuka i propada, Slavica rešila da sve što ima, a vezano je za stan, placeve i kuću, prepiše snajki. Sirota žena je samo želela sebe da osigura, poznavajući Zvezdana, plašila se da će on prodati sve što ona ima i da će završiti kao uličarka. Ana je likovala na taj potez svekrve Slavice i zbog toga je trpela u iznajmljenom stanu - nastavlja izvor blizak porodicama Ćurčić i Slavnić.

Foto: Insajder/Miloš Rafailović/ Aleksandar Jovanović/Printscreen

Ana, Moka i Zvezdan

Izvor blizak Ani i Zvezdanu tvrdi i da Moka Slavnić nema imovinu koju bi mogao da prepiše sinu, što zadrugaru stvara dodatnu tenziju znajući da je njegova majka označila Ćurčićevu za naslednika svega: 

- Iako Moka nema ništa da mu ostavi, jedina nada bi mu bila majka, koja je imala svašta nešto. Zvezdanu je taj majčin testament jedina nada i on i dalje veruje da ga napolju čeka sve ono što mama Slavica ima, a to bi bilo dovoljno da ne ostane na ulici. I ne sluti da se desio preokret i da je ona sve prepisala Ani. To će za njega biti najveći udarac jer je faktički na ulici i nema ništa na svoje ime. Iako voli Anu i klela se u nju, Slavica poslednjih dana daje izjave koje nemaju veze s vezom. Moka je uzeo Slavicu pod svoje, rekao joj je da mora da podrži Zvezdana i da mora da pljuje Anu. Ni Moka nema pojma da je zapravo Slavica sve ostavila Ani, tako da mu džaba što je bivšu ženu nagovorio da stane uz sina. "Nisam sposobna da budem sama, nisam ni za šta. Ana me tretira kao da sam njena majka. Od usta je odvajala da meni da. Nemam ni ja neko bogatstvo, ali imam dovoljno da ne mora da plaća kirije i da ima krov nad glavom," rekla mi je Slavica pred Anin ulazak u "Zadrugu" - zaključio je izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Da li shvatate koliko je glupo i odvratno napisati "svasta nesto" ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija