• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer.rs/A.S.

29.03.2023

21:32

DRUGARICA MILICE VESELINOVIĆ OBELODANILA JEZIVE INFORMACIJE IZ NJENE PROŠLOSTI: Bila je maloletna, znala je da mora...

printscreen

Rijaliti

DRUGARICA MILICE VESELINOVIĆ OBELODANILA JEZIVE INFORMACIJE IZ NJENE PROŠLOSTI: Bila je maloletna, znala je da mora...

Podeli vest

Drugarica Milice Veselinović otkrila je kako je zadrugarka navodno ostala trudna dok je bila maloletna, te je abortirala to dete, a roditelji, kao ni njen dečko nisu znali ništa o tome.

Milica Veselinović našla se u centru interesovanja kada je ušla u prethodnu sezonu rijalitija "Zadruga", a često je nailazila i na metu osuda gledalaca koji smatraju da njeno ponašanje ne priliči mladoj devojci

Milica svoj privatni život na sve načine pokušava da sakrije, međutim, sada je njena drugarica otkrila kako je ona pred ulazak u petu sezonu rijalitija navodno ostala u drugom stanju sa momkom sa kojim se viđala svega dva meseca, nakon čega je usledila njena agonija. 

Foto: printscreen

Milica Veselinović

 

- Milica je saznala da je trudna i nikome nije smela da kaže, čak ni tom momku. Bila je čudna u to vreme, plakala je za svaku sitnicu, a ona je pukla i priznala mi šta se dešava. To je sve bilo malo pre nego što će ući u Zadrugu. Nije imala dilemu da abortira, ali kako je bila maloletna znala je da mora da ima pristanak roditelja. Verujte da je to bio baš pakao. U susret nam je izašla majka od jedne drugarice čija prijateljica radi kao ginekolog. Ispričale smo joj kako stvari stoje i ona se sažalila. Ta doktorka je pokušala da ubedi Milicu da sve prizna svojoj mami i da ipak zadrži bebu, ali ona je histerično to odbijala. Na kraju je pristala da joj uradi abortus. Hvala bogu, sve je prošlo kako treba i Milica nema veće posledice i traume, sigurno je to tišti negde, ali eto, završilo se tako kako se završilo. Ta doktorka joj nije naplatila abortus, znala je da Milica nema novca i da nema od koga da traži. Koliko znam, sa tim dečkom se nikada nije čula nakon toga i on nikada nije saznao da je ona bila trudna, jer se ubrzo preselio u drugi kraj grada pa su prestali da se čuju. Rana je trudnoća bila u pitanju, plod je bio star svega četiri nedelje - ispričala je navodno njena drugarica za "Star".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija