• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.04.2023

14:23

KULIĆI FINANSIRAJU BEBICU!? Siniša Nenadu prepisuje KOLA, Miljana se uplašila da ne ostane bez para!?

printscreen

Rijaliti

KULIĆI FINANSIRAJU BEBICU!? Siniša Nenadu prepisuje KOLA, Miljana se uplašila da ne ostane bez para!?

Podeli vest

Zadrugarka Miljana Kulić, koja je zaratila sa majkom Marijom jer je rešila da definitivno ostavi Nenada Macanovića Bebiću i posveti se vezi s Lazarom Čolićem Zolom, otkrila je kako stoje stvari u njenoj porodici.

Miljana je svom dečku ispričala kako njeni novčano pomažu Bebici, a onda je Zola otkrio Zvezdanu Slavniću više detalja.

Foto: Printscreen/Instagram

Miljana se brine da ne poklone Bebici deo njenog honorara...

- Rekao mu je da će mu prepisati auto, da zaslužuje i više, ali toliko ima - rekao je Zola Zvezdanu, misleći na Miljaninog oca Sinišu, a Slavnić mu je odgovorio:

- Pa, dobro, opet je to od njega.

Miljana mu je zatim pojasnila da se plaši da je u pitanju njen novac.

- Da dignu i moj honorar i daju mu - dodala je Kulićeva.

Inače, poznato je da Bebica otkako je s Miljanom živi na račun Kulića, pa je i nakon napuštanja "Zadruge" otišao kod njih u Niš, a ne kod svoje porodice sa kojom nije u kontaktu. On je izgubio honorar iz rijalitija, jer je pobegao i moraće da plati kaznu od 50.000 evra, a Marija i Siniša su mu zahvalni jer je brinuo i o Miljani dok je bila životno ugrožena kao i o njima. To je navodno razlog zašto mu daju i šakom i kapom, o čemu su i same Kulićke pričale u Beloj kući.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 1 godinu

Србија памти и никада не заборавља. Вук је издао Србију, јавно су му се шиптари захваљивали и грађанима Србије је све јасно. Грађани Србије верују само Вучићу.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija