• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

30.04.2023

09:00

ZAČEPI TAJ VISEĆI PODBRADAK, KITIŠ SE ĆERKINIM PERJEM OD JAVNOG OPŠTENJA! Taki žestoko ponižen zbog Maje!

E-Stock

Rijaliti

ZAČEPI TAJ VISEĆI PODBRADAK, KITIŠ SE ĆERKINIM PERJEM OD JAVNOG OPŠTENJA! Taki žestoko ponižen zbog Maje!

Podeli vest

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, jednom prilikom potkačio je pevačicu Zoricu Marković, za koju je ranije radio, a o toj saradnji otkrio je šokantne informacije, zbog kojih se sada oglasio pevačicin dugogodišnji partner Džukela.

Naime, on je tada otkrio mračne tajne pevačice, između ostalog da su je zelenaši jurili za pare, te da ju je lično on svake noći vozio do kuće, jer je strahovala od ljudi od kojih se uzajmila, a njeni dugovi su, prema njegovim rečima, bili ogromni.

Taki je sada istakao da se Zorica plaši da udari na Maju, te da je iz tog razloga u korektnim odnosima s njom ove sezone.

- Ja nju znam privatno, ona igra tu igru. Do sada nije imala velike poteze u Zadruzi, Ana joj je došla kao kec na 10. Ona je savetuje, ali vidim da je već pukla tikva. Ona je rijaliti igrač, ona dobro zna šta radi. Mada, vidim da je ove godine sa Majom okej. Ne sme ona tek tako da udari na Maju. Ne sme tek tako da krene puškom na Rusiju. Kad Maja kaže ''tišina'' kako se svi istog trenutka ućute! Ipak je ona kraljica, tatina Bog i batina - rekao je Taki, a sad je Zoričin Džukela uzvratio udarac i brutalno odgovorio Takiju.

Foto: Privatna arhiva

- Niste vi kompetentni da komentarišete tuđa dela u Zadruzi kada vam ćerka uzdiše ispod jorgana na regularnom nivou, Zorica Marković bi Maju sažvakala za doručak da hoće, nego joj se Maja ulizuje generalno unutra, i Mići i njoj, za sada. Molili ste Zoricu da je ne dira unutra pre ulaska u Zadrugu, tako da začepite taj viseći podbradak da ne bismo slali opet tortu od zajedničkog prijatelja, vlasnika lanca igara na sreću. Zorica Marković je i za nju i za sve tamo institucija, po svemu - kaže Džukela i dodaje:

- Možete joj samo zameriti na psovkama i to je sve. Sve Zoričine psovke kada se saberu nemaju težinu kao što je javno upražnjavanje seksualnih odnosa devojaka tamo. Vaša reč nema nikakvu težinu, tako da prestanite da se brukate javno i kitite ćerkinim perijem od javnog opštenja - poručio je Džukela.

Foto: Youtube printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 11 meseci

Od cerke napravio fufu i ponosi se time. Jadan odnos cerke i oca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija