• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/24sedam

31.05.2023

11:45

MIKSI DRMA PO KLUBOVIMA JAČE OD POJEDINIH PEVAČA! Otkriveno kolika novca uzima za nastup, CIFRA JE VIŠE NEGO PRISTOJNA!

printscreen instagram

Rijaliti

MIKSI DRMA PO KLUBOVIMA JAČE OD POJEDINIH PEVAČA! Otkriveno kolika novca uzima za nastup, CIFRA JE VIŠE NEGO PRISTOJNA!

Podeli vest

Miljana Kulić je posle diskvalifikacije iz "Zadruge" odlučila da "okrene novi list" i posveti se muzičkoj karijeri.

Miljana već ima zakazane nastupe, a nedavno je angažovala i estradnog menadžera Miloša Tomića, koji joj pomaže oko muzičke karijere.

- Tek nedavno smo započeli saradnju i zasad dobro funkcionišemo. Trudimo se da dogovorimo što više nastupa u narednom periodu. To nam je prioritet - kaže Miljanin menadžer.

Na pitanje da li je Kulićeva zahtevna, Tomić je vešto izbegao odgovor i pohvalio njen rad.

- Znate kako, mogu reći samo da je veoma uporna. Vredno radi, zato je i uspešna na dosta polja - priča menadžer, koji je sarađivao sa mnogim poznatim pevačicama poput Goge Sekulić, Tine Ivanović, Anabele Atijas...

Iako je tek počela muzičku karijeru, Miljana zarađuje pozamašne svote novca, gotovo kao i pevači koji su godinama u estradnim vodama.

Foto: printscreen instagram

- Ne bih otkrivao koliko para zarađuje, ali mogu da kažem da je Miljanina cena pristojna, ako je uporedimo s honorarima koje imaju drugi ljudi s estrade.

Menadžer rijaliti zvezde priznaje da vlasnici klubova od nje očekuju da napravi što veći šou, te da njen program sa di-džejem u klubu traje 45 minuta.

- Ona stvarno napravi haos! Digne publiku na noge i dovede atmosferu do usijanja. Miljana je veoma uporna i uvek ostvari sve što želi. Što se kaže, voli scenu, šou i pliva u tome kao što vidimo - priča Tomić.

Foto: printscreen instagram

S obzirom na to da je Miloš menadžer brojnim pevačima koji imaju dug staž na estradi, pitali smo ga da li je nekome od njih smetalo što ih sada stavlja u isti koš sa rijaliti igračima.

- Iskreno, nisam razmišljao da li mi neko zamera. Sa svima sam u dobrim odnosima na estradi, a Miljaninu majku nisam upoznao, samo smo pričali telefonom - zaključio je on u razgovoru za 24sedam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 1 godinu

Ovi što je slušaju, mora da su operisani od ukusa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija