• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

05.06.2023

18:03

ALEKS BESNA! ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O TAJNOM RAZGOVORU SA DEJANOM DRAGOJEVIĆEM: Prva sam mu se javila, bio je ostavljen od Aleksande, svaki dan smo se čuli

Informer

Rijaliti

ALEKS BESNA! ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O TAJNOM RAZGOVORU SA DEJANOM DRAGOJEVIĆEM: Prva sam mu se javila, bio je ostavljen od Aleksande, svaki dan smo se čuli

Podeli vest

Ana Ćurčić otkrila je da se svaki dan čula sa Dejanom Dragojevićem dok nije ušla u "Zadrugu" i otkrila Aleksandri detalje razgovora sa njenim bivšim dečkom.

Ana Ćurčić u toku sastanka sa zadrugarima otkrila je da je vodila tajne razgovore sa Dejanom Dragojevićem. Zadrugari su imali priliku da otvore dušu, pa je Ćurčićeva otkrila da je pobednik "Zadruge 5" veoma kulturan i fin što je iznerviralo njegovu bivšu Aleksandru Nikolić.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić

Ana je dobila reč i otkrila da se pre ulaska u "Zadrugu" čula Dragojevićem, a nakon njenog priznanja, učesnici su je stavili na stub srama.

- Aleks, ja sam se napolju čula sa Dejanom, mislila sam da ovo neću reći, ali sad priznajem. On je jedan kulturan i dobar dečko - dodala je Ana i istakla da se ona njemu prva javila:

- Nisam želela ovo da potenciram iskreno. Prva sam mu se javila, a on je svaki dan mene zvao da me pita da li sam dobro. Javila sam mu se jer je on bio ostavljen od strane Aleksande - otkrila je Ana, a Aleks joj je odmah odgovorila:

Foto: Printscreen

Aleks Nikolić

- Ja znam da si se ti čula s Dejanom. Nisi ga spomenula mesecima, sad si ga se setila. Ti si ga zvala da bi mu punila glavu kako ja imam nešto sa Zvezdanom. Smem da kažem sada sve, jer sam zbog komuniciranja s Dejanom tokom boravka napolju, kad sam imala inetrvenciju, bila i kažnjena- rekla je Aleks, a onda je Ana tražila Dejanu da se za medije oglasi i otkrije sve:

Foto: Youtube printscreen/Dejan Dragojevic

Dejan Dragojević

- Neka se Dejan sad oglasi. Nemoj da me praviš budalom. Ja sam prva kontaktirala njega, kad sam videla šta mu je ona uradila s Carem. Plakala sam Dejanu, bila sam u šoku od Zvezdana i Aleks. Kazao mi je da te je opominjao da to ne radiš - rekla je Ana.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Na njihovu svađu ubacio se verenik od Aleks, Filip Car:

- Ti si bila njihov administrator. Uhodila si sve pobednike rijalitija - rekao je Car.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tiosav

pre 11 meseci

oj je jedan KURTURAN i dobro mece decko...a brat mu je dobro prima decko...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija