• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Hype

12.06.2023

22:03

RODITELJA SE NE SEĆA, OKRENULA SE ULICI, A NEKADA JE ŽIVELA SA 50 EVRA! Rijaliti učesnica iskreno o životu,zatvoru i siromaštvu!

printscreen

Rijaliti

RODITELJA SE NE SEĆA, OKRENULA SE ULICI, A NEKADA JE ŽIVELA SA 50 EVRA! Rijaliti učesnica iskreno o životu,zatvoru i siromaštvu!

Podeli vest

Teodora Radojčić bila je učesnica rijalitija, nosila je titulu starlete, snimila i pesmu, a onda završila u zatvoru u Beču gde je osuđena na čak 4 godine zatvora.

Teodora tvrdi da je optužena i osuđena, ali i da je odslužila kaznu za nešto što ona nije učinila.

- Tačno je da sam bila tamo u tom momentu ali za takve neke stvari odgovorna nisam bila, optužena sam za jako teška dela.

Radojčićeva je otkrila i da se ne seća svojih roditelja, jer su je kao malu ostavili babi i dedi.

- Ja se svojih roditelja ne sećam, nas su očuvali baba i deda, deda je ostao na selu baba je u Beogradu živela sa nama, uz roditelje nisam odrasla jer su bili mladi i ludi, požurili su i nisu mnogo razmišljali, rodio se moj brat potom i ja i oni su se razišli. Majka je bila problematičnijeg karaktera, često mi govore da sam na nju povukla, s obzirom da su nam se slične i iste stvari dešavale kroz život pa tako i ovaj moj zatvor, i ona je isto to preživela i isto bila osuđena onoliko koliko i ja osuđena je za isto delo kao i ja, slučajnost ili ne i ona je bila osuđena na 4 godine. Bili smo vrlo mali kad nas je ostavila, ali se ja ne sećam a nisam ni puno pitala jer moji roditelji i njihovi roditelji nisu bili u dobrim odnosima. To je bila tema koju sam osećala da treba da preskočim.

Teodora kaže da su deca iz škole prema njoj bila surova. 

Foto: printscreen

 

- Posmatrali su me u školi sa vrstom podmevanja, bili su okrutni i surovi, ja sam se izdvajala dosta od te dece, ali tako je i sad ja sam ista i kao kad sam bila mala, samo je u međuvremenu život učinio svoje. Ja sam nažalost dete koje je odraslo lošijim uslovima od ostale dece, mi smo živeli sa babinom penzijom od 50 eura, ali nikada nisam ništa tražila, i tada kao da sam razumela sve što se dešava. Nisam htela ni novac da uzimam za užinu, ja sam trčala kući da jedem grašak koji je skuvan pre tri dana, mene su sva deca gledala čudno, sve je to meni ostalo u glavi, sa svim tim rupama sam se suočila tek kasnije. Bilo je dece koja se donekle saosećala sa mnom, ali mene je to vređalo, nikad nisam volela da me neko gleda sa žaljenjem. Oni su imali sređene porodice, novac ja nisam. Ali bilo je i onih koji su se zezali na moj račun, ali ja nisam dozvolila da to utiče na mene.

Ona kaže da je do rijalitija slučajno došla i da je želela da joj se više niko ne smeje, jer je siromašna.

- Shvatila sam da nisam više dete, odrasla sam pre mojih vršnjaka, a sve to zbog mojih dečijih kompleksa, to što sam bila siromašna, jednostavno nisam htela da dozvolim da budem i dalje siromašna, rekla sam sebi niko više meni neće da se smeje, kupiću sve što sam želela, i prelazak iz osnovne na srednju ja sam sve to ostvarila. Do rijalitija sam došla sasvim slučajno, to je sve zapisano negde. Dobila sam predlog od poznanika.

Foto: printscreen

 

Radojčićeva ističe da se okrenula ulici i da je rešila da ide lakšim putem.

- Tako što sam se okrenula ulici, ne bih se na to vraćala, ne bih o tome ali bilo kako bilo nisam radila u pekari, išla sam prečicama kroz život, i to mi je donelo to što sam htela. U tom trenutku meni je bilo lepo i bila sam srećna hranila sam svoju dušu, sada to ne mogu da kažem. Nisam nikad baki otkrila koliko i odakle mi para, ali ona me nikad nije ni pitala, sukob generacija je doveo do toga da ona nije mogla da zna gde je mene život odvuko. Baka je i dalje spremala ručak, prala nam veš, brinula o nama i davala nam je svu ljubav, čak i štedela za nas. Mnogo se trudila ali oko vaspitanja nije mogla mnogo da nam pomogne. Nije bilo nikog da mi kaže "ej to što sada radiš nije pametno".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija