• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

16.06.2023

23:59

ŠALJE GA U ZATVOR!? Ana Ćurčić podnela krivičnu prijavu protiv Zvezdana, evo šta će biti DOKAZ na sudu!

Insajder

Rijaliti

ŠALJE GA U ZATVOR!? Ana Ćurčić podnela krivičnu prijavu protiv Zvezdana, evo šta će biti DOKAZ na sudu!

Podeli vest

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", otkrila je da je protiv bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića podnela krivičnu prijavu.

Ana je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita", a u studio je došla u pratnji pevačice Zorice Marković i bivšeg dečka, Ace Bulića.

Kako kaže, između njih nema ničeg više od drugarstva, te da Aca ima dugogodišnju devojku sa kojom živi i koja nije ljubomorna.

Ćurčićeva je otkrila da joj nije žao što je Aleksandra Nikolić osvojila prvo mesto, odnosno što je drugoplasirana.

- Pa sad ne. Očekivala sam, ali nije mi krivo uopšte. Čak kako dani prolaze sam srećnija, pravo da ti kažem. Pritisak mi je bio veliki, rijaliti se završio... Kao što ste sami videli, ja sam bila učesnik, ali rijaliti igrač - ne. Tako da, okrenula sam se svom životu i nekim drugim stvarima kojima se bavim i koje hoću da isteram na čistac. Pružila mi se prilika da nešto što nisam mogla sada mogu...

Ana kaže da se ne plaši Zvezdanove tužbe za klevetu.

- Moja tužba je pokrenuta. Sada će da je dobije za neki dan. Krivično ću ga goniti. U pismima se nalazi dokaz koji ću upotrebiti na sudu, a imam vrlo merodavne svedoke koji će biti na sudu i koji će ga demantovati.

Čurčičeva smatra da Slavnić sada, dok je u žiži javnosti, ne bi naudio njoj i njenoj porodici, ali ne isključuje mogućnost da će joj se u budućnosti osvetiti. 

- Sada trenutno ne. Neće sada, on je vrlo pametan. Vrlo je svestan da je medijski angažovan u tom smislu, tako da nije čovek koji će sada bilo šta uraditi meni. Znate kako se kaže, "Osveta je hrana koja se kusa hladna". On ume da čeka. Ne kažem i ne pretendujem na to da će to uraditi, ali ja želim da se zaštitim. Eto, pružila mi se prilika da se zaštitim - rekla je Ana, a u kakvim je odnosima sa kumom Milenom Kačavendom, da li su istina njene tvrdnje da ju je Zvezdan vezivao  za radijator, kako gleda na vezu Zvezdana i Anđele Đuričić, kao i kakvi su njeni planovi u narednom periodu, možete saznati u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31