• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2023

19:40

TOTALNO RASKRINKALA MENSURA! Milica iznela dokaze!

printscreen

Rijaliti

TOTALNO RASKRINKALA MENSURA! Milica iznela dokaze!

Podeli vest

Milica Veselinović, komentarisala je svoj odnos sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, a sada je u emisiji otkrila da joj je slao poruke nakon njihovog raskida.

Voditelj Darko Tanasijević je izneo sve detalje vezane za dopisivanje bivše zadrugarke i Mensura.

Foto: printscreen

 

- Verujem da odrešen broj gledalaca ne veruje u to ni dan danas. Sve sam to skrinšotovala. To sam radila prošle godine, ne zovu me za džabe maherka, živ bio skrinšot. To sam uradila jer sam pretpostavila da može da dođe do ovoga i da ja opet budem kriva, pa da bude kako ja zovem, tražim i uzela sam i to sam skrinšotovala za ne daj Bože. Telefon je bio zaključan i to je samo u mojoj galeriji, u mojoj galeriji su te poruke. Prvo se javio sa njegovog profila gde je rekao da pogledam lažne profile i brzo je opozvao tu poruku. Mi smo krenuli tako da pišemo i pisali smo od prve večeri narod pita do mog ulaska, svake večeri.

Milica je iznela sve detalje, kaže da je svesna svega. 

- Nisam imala vremena, svesna sam šta je radio napolju. Anđela Đuričić i mnoge devojke sa finalne žurke sa kojima se čuo. On je najviše pričao o ljubavi, ja sam delima pokazivala. Kad smo izašli bila sam svesna i znala sam šta je radio, hteo je da mu budem sa strane. On se meni zakleo da nije bio sa Anđelom, a kad sam izašla videla sam da je potvrdio da je bio. On ima svoju vezu, ja imam svoj život i nastavila sam.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija