• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

27.06.2023

15:00

ZVEZDAN I ANA PONOVO U KONTAKTU?! Razotkrila ih bivša zadrugarka: "Ni pre nisu živeli zajedno, sve su se dogovorili"

Printscreen You Tube

Rijaliti

ZVEZDAN I ANA PONOVO U KONTAKTU?! Razotkrila ih bivša zadrugarka: "Ni pre nisu živeli zajedno, sve su se dogovorili"

Podeli vest

Sve su glasnije priče da su se Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" i njen bivši emotivni partner Zvezdan Slavnić, diskvalifikovan u ovom rijalitiju, pomirili, te da su ponovo u kontaktu.

Ovo je sada potvrdila bivša zadrugarka Valentina Stanković koja navodi da je između Ane i Zvezdana sve dogovor.

Foto: ATA Images

Tvrdi da su se Ana i Zvezdan dogovorili... Valentina Stanković

Kako Valentina tvrdi, Ana i Zvezdan se nakon izlaska iz rijalitija tajno čuju i razgovaraju, te da shvataju kako njihova popularnost neće potrajati i da je sada vreme da uzmu novac:

- Sve je bila priča za narod. Svi znaju da je u pitanju dogovor, da su iskoristili situaciju za rijaliti, kako bi se obogatili. Poznato je da oni nisu živeli u jednom stanu, već na dva kraja grada. Ne verujem da će doći do pomirenja, ali mišljenja sam da se čuju. Shvatili su da mogu da uzmu još para, snimajući lajvove na Instagramu i TikToku, videli ste Zvezdana kako se hvali novčanicama od 100, 200 evra, malo li je? - rekla je Valentina i dodala da Zvezdana više ne smatra prijateljem.

Foto: ATA Images

Ana ponovo priča sa Zvezdanom...

- Nisam se čula sa Zvezdanom, ali sam načula da me je spominjao u svojim lajvovima. Poručila bih mu da nema potrebe to da radi, ne interesuje me, jer sam sve čula i videla kad sam izašla. Bila sam uz njega, pričalo se i da sam zaljubljena, a sve sam sama rešila kako sam znala i umela, nije me zaštitio ni u jednom momentu - nastavila je ona.

Foto: ATAIMAGES

Ponovo sa Anom... Zvezdan

Valentina je prokomentarisala i Zvezdanov raskid sa Anđelom Đuričić.

- Ne znam ko je i verovao u njihovu ljubav. Hajde, unutra okej, ali kada sam videla da su raskinuli zbog Maje, shvatila sam da je Zvezdan takav, da ga neće promeniti nijedna. Bila je farsa u kojoj su ljudi uživali dok su gledali, ali će se brzo zaboraviti na njih, kao da nisu ni postojali - zaključila je Valentina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija