• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2023

11:51

Aleks i Car potvrdili raskid!? Par obrisao zajedničke fotke, Filip se oglasio: KRAJ!

ATAIMAGES

Rijaliti

Aleks i Car potvrdili raskid!? Par obrisao zajedničke fotke, Filip se oglasio: KRAJ!

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik, bivši rijaliti učesnik Filip Car, podgrejali su sumnje da su raskinuli, jer su obrisali zajedničke fotografije i otpratili se sa društvenih mreža.

Aleks i Filip su započeli svoju ljubav pred kamerama Pinkovog rijalitija, a Car je odlučio da na istom mestu gde su se upoznali pita Nikolićevu da se uda za njega.

Nedelju dana pred kraj "Zadruge 6" Filip je sa produkcijom organizovao veličanstvenu veridbu, ali su u iskrenost njihovih namera mnogi posumnjali.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Iako je Nikolićeva posetila njegovu rodnu Crikvenicu i upoznala njegovu porodicu i prijatelje, spekulisalo se o tome da je par prekinuo romansu, a Filipova odluka da sa njom ne prisustvje u emisijama "Narod pita" je dodatno raspalila maštu teoretičara zavere koji veruju da su se dogovorili da joj on stavi prsten na ruku kako bi neko od njih dvoje pobedio.

Sada svi bruje o njihovom navodnom raskidu, a u prilog ovim tvrdnjama ide i to da su se međusobno otpratili sa društvenih mreža.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Naime, sa svog Instagtam naloga Nikolićeva je obrisala sve zajedničke fotografije sa Filipom i odlučila da ga blokira.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

S druge strane, Car je takođe otpratio Aleksandru sa pomenute društvene mreže, ali je ostavio jednu jedinu zajedničku fotografiju, pa ostaje nejasno zašto je sve druge obrisao i zašto Nikolićevu ne prati.

Međutim, ni to nije bilo dovoljno, pa se Filip oglasio na svom profilu:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Ne diraj svoj mir zbog nemira u drugima. Ne dozvoli nikome da unese nemir u tvoj život. Neka te ne dira ono što bi neko hteo da te dira - napisao je on i dodao:

- Kraj (The end).

Pokušali smo da dobijemo Aleksandru, ali nije odgovarala na naše pozive. Da li su se samo posvađali ili je na njihovu ljubav definitivno stavljena tačka ostaje nam da saznamo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija