• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

11.07.2023

10:27

Pogledajte luks vilu u kojoj će se venčati Matora i Anita! Opasana je bedemima, nemoguće joj je prići, a evo šta mlade rade par sati pred slavlje

Miloš Rafailović

Rijaliti

Pogledajte luks vilu u kojoj će se venčati Matora i Anita! Opasana je bedemima, nemoguće joj je prići, a evo šta mlade rade par sati pred slavlje

Podeli vest

Venčanje rijaliti učesnica Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović održava se danas na Svetom Stefanu, a u medijima se dosta spekulisalo na kojoj će lokaciji zadrugarke izgovoriti sudbonosno "da".

Naime, kako sada prenose mediji, romantičan čin održaće se u jednoj velelepnoj vili opasanoj zidinama u kojoj noć košta 1.000 evra. Luksuznu nekretninu krase ogromna terasa, raskošne sobe i pogled koji obara sa nogu.

Foto: booking.com/printscreen

Vila u kojoj će se venčati Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

Takođe, kako sve zanima kako teku pripreme za njihov veliki dan, zadrugarke su se sada i oglasile putem društvenih mreža. Matora je objavila fotografiju kako pije jutarnju kafu sa svojom prijateljicom, pevačicom Sandrom Rešić. 

Foto: booking.com/printscreen

Objava Jovane Tomić Matore

S druge strane, Anita je na svom profilu objavila snimak sa terase.

Foto: booking.com/printscreen

Objava Anite Stanojlović

Prisetimo se, Matora je nedavno zaprosila svoju devojku, Anitu Stanojlović, u svojoj omiljenoj kafani, kada je kleknula i izvadila prsten, što je Stanojlovićevu ostavilo gotovo bez svesti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija