• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2023

23:59

Rat bukti! Taki: Maja je zvezda, a ti si domar u "Zadruzi", Lepi Mića: Zabrekao si od svinjetine, lažni milioneru!

ATA Images

Rijaliti

Rat bukti! Taki: Maja je zvezda, a ti si domar u "Zadruzi", Lepi Mića: Zabrekao si od svinjetine, lažni milioneru!

Podeli vest

Rat Radomira Takija Marinkovića i Lepog Miće ne jenjava.

Radomir Taki Marinković, otac rijaliti zvezde Maje Marinković, pobesneo je kao ris nakon što je sinoć po njemu žestoko opleo Lepi Mića u emisiji "Narod pita", zbog čega mu je brutalno odgovorio.

Mića je istakao da Taki sve radi zarad ličnog cilja i interesa, a to je medijska popularnost o koju se "grebe" preko leđa svoje ćerke Maje. Pevač je, takođe, otkrio Takija da se u javnosti, samo zarad pompe, diči tuđim novcem i skupocenim automobilima, te da je sramotno to što polno opšti s drugaricama svoje ćerke.

Foto: E-Stock

 

- Mića je jedan običan šljam! On je mnoge devojke uništio u "Zadruzi". Minu Vrbaški je naterao da prizna strašne stvari! Pa, gledajte šta tamo radi devojkama, kako se ponaša odvratno prema njima! Utripovao je da je mnogo bitan, a ustvari je jedan običan domar koji menja baterije u "Zadruzi" - počeo je svoje izlaganje za Pink.rs vidno revoltirani Taki i nastavio:

- On je kivan jer Maja Marinković nije ušla preko njega u "Zadrugu", a najveća je zvezda! A svi ti Mićini krševi su nebitni! Sve to što je on uveo, ja sam to posle uhvatio i j*bao! On kaže:"Taki j*be Majine drugarice". Nije tačno. Maja ima tri drugarice sa kojima ja nemam ništa, a sve ostale su Majine rijaliti poznanice. To je moja stvar s kim ja živim i šta ja radim.

Na Mićinu konstataciju da se on i njegova ćerka sada, kada je ona zaradila novac u rijalitiju, rasipaju s naručivanjem skupocene garderobe, kozmetike, nakita i drugih potrepština, a da to nije bio slučaj kada je prvi put učestvovala, Taki kaže:

- Setimo se kada je Maja ušla u drugu sezonu "Zadruge", Stanija joj je rekla:"Maki, ti si ovde obukla celu Zadrugu". Tada je moja Maja ušla s 25 džakova stvari, ako se sećate. Sećamo se kako je dobijala zlatne lance od dede, setimo se i čuvenog rođendana sa 16 torti... Sve je to ekranizovano! Džip od 200.000 evra je u vlasništvu mog dugogodišnjeg prijatelja, koji je rekao da kraljica mora da, kada izađe, da se voza u najboljem autu. A što se tiče džipa koji sam Maji pazario, videla ga je, prelep je... Ali, pošto još uvek nema vozačku, rekla je:"Zašto da uložimo 15.000 evra i da nam stoji, da nam propada, kad još nemam položeno?".

Foto: E-Stock

 

Budući da je Mića u "Narod pita" izjavio da za Takija niko nije čuo pre Majinog ulaska u "Zadrugu", Marinković je rešio da mu osveži pamćenje i stavi do znanja koliko je, zapravo, imućan.

Meni je moj otac ostavio toliko nasledstvo da ni moje čukun unuče neće morati da radi. Za mene niko nije čuo?! Taki je dugogodišnji član KUD "Krsmanac", radio u noćnim klubovima, bio fudbaler Rada, igrao u Švedskoj... Za Takija se zna u gradu, svi se klanjaju kad ja ulazim u klub, idem u glavni separe i pijem "Dom Perinjon" svaku noć! A Mića vam je jedan običan klošar koji spava u "Zadruzi" na klupi, a ja sutra tamo mogu da uđem i da imam apartman, to vam je razlika između nas dvojice. Ja se žrtvujem za svoje dete, a gde su njihova deca? Po belom svetu! Deda nam je toliko bogatstvo ostavio da sad unajmljujem dva radnika dnevno preko "Omladinske zadruge", samo da nam broje pare! Od 7 ujutro do 15h popodne broje, imaju i topli obrok, smeštaj, pa i cigarete... Samo da prebacuju pare s gomile na gomilu - ispričao je Taki za Pink.rs.

 

Lepi mića je zatim rešio da odgovori na Takijeve žestoke uvrede na njegov račun, pa se najpre osvrnuo na Marinkovićevu biografiju, a potom ga optužio da se "kiti tuđim perjem".

- Iz FK Rad znam samo pravog, jedinog, istinskog golmana, gospodina Radaču, pošto Taki kaže da je branio u tom klubu. Ne znam, možda je Taki branio za FK Beli potok? Najbolji je golman bio možda tamo. Kaže da zapošljava ljude da mu broje pare, a nažalost na svim tim snimcima i slikama, te pare koje on broji nisu njegove. Ja odlično znam od koga je pozajmio pare da bi mogao da se snima kako deli pare i daje bakšiš, pa posle sve to skuplja i vraća našem zajedničkom prijatelju - kaže Mića i nastavlja:

Foto: ATA Images

 

- Ja Takija nijednom nisam uvredio, samo sam rekao da i te kako koristi popularnost Majinog bitisanja u "Zadruzi". On kaže da sam domar i klošar koji spava na klupi, a ja za njega neću reći da je klošar, već niskobudžetni i lažni milioner, koji je zabrekao od masne svinjetine i pokušava da bude urban i bitan lik. Međutim Taki je neko iz Belog Potoka, nek se tamo širi. On nije video kako izgleda flaša "Dom Perinjona", a ne još da je probao, a kamoli platio. Da vidim gde je Taki to popio i još platio! Što se moje ćerke tiče, ona nije deo rijalitija, a završila je sve škole na svetu i tamo je gde treba da bude. Radi ono za šta je završila škole, ja to ne mogu da objasnim gospodinu Takiju, jer je to za njega naučna fantastika. Moja ćerka samo ima više škole nego njegova čitava familija!

Tvrdi da Taki nije bogataš kakvim se predstavlja.

- Ne vidim ja njegovo bogatstvo kada pozajmljuje skupa kola da bi se u njima snimao i pozajmljuje pare da bi pred kamerama delio bakšiš, da bi se to videlo. To su kompleksi, to je toliko jadno, smešno i bedno. Bolje mu je da se posveti pravim ljudskim vrednostima, nek se raspita koje su to vrednosti. Čime se on diči i hvali... Toga se pametni i normalni ljudi stide, to je jasno kao dan - priča Mića i za kraj poručuje:

Foto: Miloš Rafailović

 

- Znam da Takija mnogo boli kada neko u studiju prikaže šta njegova ćerka radi u rijalitiju, a on to gleda svojim očima. Mislim da mu je teško, a krivca traži u meni. Kapiram ga kao roditelja, ali ne razumem kako on to podržava, kaže:"Samo gazi, ti si zvezda". Nije Maja postala nikakva zvezda zato što je napisala knjigu i izmislila, zaštitila neki patent, već zbog groznih stvari koje jako utiču na nju. Čovek na taj način pokušava da pravi zvezdu, ne zna koji je glavni grad Španije! Bolje da svoju ćerku nauči osnovnim stvarima iz istorije, geografije, a ne da je naziva zvezdom rijalitija i govori da su super stvari koje ona radi u "Zadruzi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija