• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2023

12:52

Adam Adaktar šokirao sve izjavom "Imaću još dece, ali rodiće ih surogat majka, Anđela je..."

Informer

Rijaliti

Adam Adaktar šokirao sve izjavom "Imaću još dece, ali rodiće ih surogat majka, Anđela je..."

Podeli vest

Adam Adaktar i njegova porodica bili su deo rijaliti šou programa, a onda su naprasno nestali, "kralj obrva" je rešio sve da iznenadi svojom izjavom i tako opet bude u žiži javnosti.

Adaktar se nedavno sa svojom lepšom polovinom Andželom pojavio na venčanju Marije Mikić, a od tada je nekoliko puta uzdrmao javnost svojim izjavama, što je i sada bio slučaj, kada je otkrio, da će ponovo raditi na prinovi.

- Imaćemo još dece, samo ih neće Anđela rađati. Ona je sa rađanjem dece završila, to je kraj. Mnogo je sad zgodna da bi to telo neko upropastio. Kada budemo imali uslova za surogat majku to ćemo i da uradimo, u nekoj drugoj zemlji - rekao je Adam, koji je otkrio da bio želeo još tri sina:

Foto: Prntscreen

 

- Dvoje, troje sigurno. Ali, za godinu, dve, pet... Videćemo. Mi smo sada ponovo kao momak i devojka, a tri godine smo bili u trudnoći. Nema potrebe više, stvarno... A, meni treba još sinova - rekao je Adaktar za Telegraf rs.

Da podsetimo, Adam Adaktar, koji sebe naziva "Bogom obrva", poznat je po kontroverznim izjavama i skandalima, a publika je imala prilike da prati život njegove porodice u rijalitiju o njihovom životu. Pisalo se i da ima vozni park o pola miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31