• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2023

14:13

EKSKLUZIVNO "Posle njih mi treba rehabilitacija"! Bebica otkrio šokantne detalje iz života sa Kulićima, reagovala i policija!

Miloš Rafailović/Ataimages

Rijaliti

EKSKLUZIVNO "Posle njih mi treba rehabilitacija"! Bebica otkrio šokantne detalje iz života sa Kulićima, reagovala i policija!

Podeli vest

Nenad Macanović Bebica, bivši zadrugar i bivši verenik rijaliti zvezde Miljane Kulić, gostovao je u emisiji "Info dan" kod voditelja Milija Čolića, gde je otkrio sve detalje sukoba sa Miljanom i njenom majkom, Marijom Kulić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Nismo više zajedno i to je sada konačno, sa obe strane. U stvari, sa moje sigurno, a sa njene ima poziva pretnji, pa pitanja "šta radiš"... - rekao je Bebica na samom početku i nastavio:

- Između nas je bilo sve u redu do pre mesec dana kada je krenula cela priča oko "Elite". Kad je čula da ipak ima rijalitija, počele su prve svađe, a sad pravi prvo rijaliti napolju, da se pripremi za unutra. Miljana opet želi da uđe, ona ne može bez rijalitija. Priča da će da se diskvalifikuje ako uđemo ja ili Zola, ali nema razloga da brine - ne ulazim, nisam najavljen, ne želim da uđem.

Tada su krenuli prvi sukobi.

- Posvađali smo se kada je došla na prvi razgovor sa Pinkom. Mislio sam da može bar jednu godinu da provede bez rijalitija, ali ne. Kad smo se posvađali bilo je prvo "Videću", "Verovatno neću", onda počinje "Narod pita", gostuje Zola... - priznao je Nenad i dodao da mu nije bilo teško da uvek bude "druga opcija":

- Nije mi bilo lako da je svih ovih godina gledam kako razmenjuje nežnosti sa drugim muškarcem. Nisam lako opraštao, iako je tako izgledalo. Izlazio sam, diskvalifikovao se, vraćao sam se, razgovarao sa psihijatrima, rekao sam sebi "pusti je, proći će", ali ne... Postala je nepredvidljiva.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Marija je od početka njegove veze sa Miljanom priželjkivala da joj on postane zet i podržavala je njihovu ljubav, a u rijalitiju bi napadala svakoga ko bi mu nešto zamerio. Bila je oduševljena njim, pričala kako je brižan prema Miljaninom sinu Željku, kako ga je dečak zavoleo, a sada su došli do brutalnih prozivki u kojima Marija tvrdi da je Bebica bio kod njih u "prihvatilištu", na njihovoj grbači, a pominje se i zajam od 10.000 evra za autobus.

- Ništa od toga nije tačno. Sad smo došli do onoga što je meni Lepi Mića pričao - dok odgovaraš najbolji si, kad ne odgovaraš najgori si. Što se autobusa tiče, prijatelj je prodavao vozilo, a Marija se sve sa njim dogovarala i raspitivala se kako od toga može da se zaradi, bio sam samo posrednik. Trebalo je da se otvori i firma, ali nisam hteo da se otvori na moje ime, a Ana, Miljanina sestra, je takođe to odbila. Prošlo je 20 dana, da bi posle toga Kulići rekli da oni to neće i da hoće da im se vrate pare. On je rekao "Vozilo ste kupili, platili, platite ostatak, dajte mi samo registarski broj firme"... - rekao je on, a zatim opisao zajednički život sa Kulićima:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Kada izađu iz "Zadruge", prvih mesec dana dok su željni jedni drugih su super, posle počinje tenzija i svađe, najviše između Marije i Miljane, jer je nepredvidljiva, uglavnom se svađaju zbog kazina. Miljani je to ozbiljan porok. Kada uđe u crvenu fazu, najčešće zbog kazina i kocke, ona vrišti, čupa se, sve dok ne uzme pare za kazino. Ode u zalagaonicu i da telefon, sat, snađe se, ali je uvek bilo svađe, incidenata, dolazila je policija. Jednom prilikom je gađala Mariju pikslom ili šoljom... Samo zbog kazina, Marija joj ne da da ide. 

Kaže da se, nakon što je odlučio da stavi tačku na njihovu veridbu, oseća mnogo bolje.

- Sada sam rasterećen... Miljana mi piše non-stop, ali odmorio sam se psihički, na razmišljam da li ću da se svađam, raspravljam, mnogo mi je lakše, nemam tenziju. Nema više pomirenja, mogu da tolerišem i praštam, nalazim opravdanja, ali kada presečem to je onda gotovo - kaže Macanović i priznaje da nije zadovoljan time kako se pokazao u javnosti:

- Pokazao sam se u najgorem svetlu, tada nisam mislio na svoju porodicu. Video sam se sa svojim ćerkama, plaćam im alimentaciju. Nikada nije dala pare za moje alimentacije kao što je pričala. Devojčice moje ne znaju, nisu svesne šta se dešavalo u rijalitiju, ali plašim se kada budu videle ... Da li će neko da dođe, pokaže im scene i kaže "Ovo je tvoj tata"...

Bebica kaže da se sada oseća mnogo bolje.

- Posle Kulića mi je potrebna rehabilitacija, neka banja, psihoterapija... Vidiš da ono što oni nameću nije realno, na dobrom sam putu. Sada nastupa ne samo kraj ljubavi već i kraj rijaliti karijere, posle ovoga nastavljam sa životom koji sam imao pre Miljane Kulić i "Zadruge".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija