• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.08.2023

13:00

Sve o otkazu Dalile Dragojević: "Nije istina da je samovoljno otišla, ponašala se bahato"

ATAIMAGES

Rijaliti

Sve o otkazu Dalile Dragojević: "Nije istina da je samovoljno otišla, ponašala se bahato"

Podeli vest

Dalilina karijera kao voditeljke na Hajp televiziji nije dugo trajala.

Nije istina da je Dalila sama otišla, Saša Mirković joj je dao otkaz.

- Nije istina da je Dalila samovoljno dala otkaz, to su gluposti. Ona je u stvari dobila otkaz i to iz  više razloga - rekao je dobro upućen izvor, koji je otkrio šta se zapravo dogodilo.

- Ona se već duže vreme ponašala bahato, što se njenom direktoru nije sviđalo. Dobila je nekoliko opomena zbog načina na koji komunicira sa kolegama, ali ona nije marila i nastavila je da se ponaša kao zvezda - objašnio je sagovornik, pa ispričao šta je bilo presudno.

- Mirković je strogo zabranio da njegovi radnici koriste Tiktok u svojstvu zarade. Smatra da voditeljima ne priliči da prose za novac od dece i fanova i da je to krajnje neprofesionalno, s obzirom na to da primaju velike plate. Svima je zabranio da igraju takozvane Tiktok mečeve, što je Dalilu razbesnelo. Nije želela da ugasi nalog, jer je ona u stanju da po 20 sati snima lajvove i da ljudima uzima novac na osnovu toga što je samo gledaju. Mirković je shvatio da ona nije profil osobe koja se uklapa u kolektiv i nije mogao da dozvoli da se jedna osoba izdvaja i sebi daje za pravo ono što ostale kolege ne rade, te joj je dao otkaz i rekao da od sledeće sezone neće biti deo Hajpa - zaključio je izvor za Alo!.

Želela da zabrani Caru emisiju

Foto: Youtube printscreeen

 

Kako piše pomenuti tabloid, Dalila je učinila sve kako njen bivši ljubavnik, Filip Car, ne bi dobio emisiju na istoj televiziji.

- Kada je čula da je Car u pregovorima sa Hajpom i da će dobiti svoju emisiju, Dalila je pobesnela. Pokušala je na sve načine da zabrani njegov dolazak, ali Mirković nije dopustio da na njegovoj televiziji drugi odlučuju o tome ko će biti zaposlen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija