• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

16.08.2023

13:22

Ekskluzivno za Informer! Prvo oglašavanje Slađe Lazić o Bebici: On tačno zna šta volim!

printscreen

Rijaliti

Ekskluzivno za Informer! Prvo oglašavanje Slađe Lazić o Bebici: On tačno zna šta volim!

Podeli vest

Slađa Lazić je za Informer ispričala da se ljubila sa Nenadom Macanovićem Bebicom!

Bivša učesnica "Zadruge" se dotakla svog odnosa sa bivšim dečkom Miljane Kulić:

Foto: printscreen

 

- Malo smo se cmakali, ali naravno ne u usta! Nismo se dugo videli, on je moj veoma dobar drug. Nas dvoje se intezivnije družimo, prisniji smo... Bebica je fantastičan! Kada god dođem, izlazimo po gradu. Oduševio me je pre neki dan, Zlatibor mi je "doneo" u Beograd. Otišli smo van grada, gde smo vozili kvad i super smo se proveli. Tačno zna šta volim... 

Foto: printscreen

 

Bebica je divan muškarac, veoma je pažljiv i svima u životu treba jedan takav muškarac. Inače, dok smo bili u rijalitiju "Zadruga" govorila sam da on zaslužuje mnogo bolje i sada isto mislim. On je bio pažljiv prema Maji Marinković i meni dok smo boravili u rijalitiju.

Foto: printscreen instagram

 

Slađa Lazić kaže da je ne zanimaju bivši momci Miljane Kulić:

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ne jurim bivše momke Miljane Kulić! Daleko bilo! Smešno zaista! Nemam komentar na to, mislim da je to slučajno. Jeste meni Zola pisao nakon rijalitija, ali mi smo dva sveta. Ovakva riba ne juri momke, oni su ti koji mene jure. Previše sam dobra riba, tako da nema potrebe takve stvari da radim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31