• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2023

20:20

Kačavenda uhvaćena u nudističkom kampu! Milena ponosno prošetala plažom i pokazala svoje telo (FOTO)

Miloš Rafailović

Rijaliti

Kačavenda uhvaćena u nudističkom kampu! Milena ponosno prošetala plažom i pokazala svoje telo (FOTO)

Podeli vest

Milena je društvenim mrežama podelila slike u kupaćem kostimu, a u prvom planu su bile njene bujne grudi.

Milena Kačavenda, nekadašnja drugarica Ane Ćurčić, potvrdila je svoj ulazak u rijaliti "Zadruga 7 Elita".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Marko Đokovi

 

Kačavenda je odlučila da dane pred ulazak u rijaliti provede u Crnoj Gori, a zajedno sa drugaricom uhvaćena je u nudističkom kampu na Adi Bojani. Milena je posetila plažu za nudiste, a zatim je kupanje i sunčanje na kratko prekinula i otišla u obližnji restoran na ručak.

Atribute je tom prilikom ipak pokrila, a lice krila iza tamnih naočara, prenosi "Telegraf".

Milena je i više nego aktivna na Instagramu gde redovno kači fotografije sa letovanja. 

Ona je prvo objavila fotografiju iz mora gde pozira u plavoj kombinaciji ispod koje se nazire plavi kupaći, a ubzo nakon toga je objavila sliku samo u kupaćem kostimu, koji je istakao njene bujne obline. Na njenom profilu našla se i fotografija sa kopna, gde je pozirala u šljokičavom kupaćem.

"Kakvo rasno telo i obline, svaka čast", "Milena boginjo", "Ma kakva bomba", "Žena zmaj", nizali su se komentari na račun Mileninog tela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija