• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2023

16:00

"Ivan treba Miljani da oduzme dete"! Velika ispovest Bebice o ratu sa Kulićima!

Shutterstock/Informer/Caslav Vukoicic

Rijaliti

"Ivan treba Miljani da oduzme dete"! Velika ispovest Bebice o ratu sa Kulićima!

Podeli vest

Ivan Marinković treba da oduzme dete Miljani Kulić, kaže Nenad Macanović Bebica u intervjuu za Informer.

Preduzetnik iz Beograda je dvadesetak dana posle raskida sa zvezdom rijaliti rešio da otkrije sve tajne njegovog odnosa s Kulićima. On je po prvi put do detalja ispričao zašto je zaratio s porodicom iz Niša kod koje je živeo dve godine, ali i zašto Miljana, Marija i Siniša na sva usta pljuju Željkovog oca Ivana Marinkovića.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 


Posle sukoba s tobom, Miljana i Marija su javno napale i Ivana Marinkovića. Da li si se možda video s njim?
- Nisam, ali smo se čuli. Javio sam mu se kada sam otišao iz Niša. Rekao mi je: "Šta je, zapalio si?" On je skroz normalan čovek, imam lepo mišljenje o njemu. Žele da budu u svađi s njim jer im ne odgovara da on bude u Željkovoj blizini.


Zašto im ne odgovara? Strahuju li da bi mogao da traži starateljstvo?
- Verovatno. Da sam na Ivanovom mestu, uzeo bih Miljani dete! Nikad joj ne bih ostavio sina. Ivan bi trebalo da traži starateljstvo, jer mu on posvećuje više pažnje. Miljana nema živaca za dete, pet minuta se poigra s njim i beži. Nekad se pitam da li ga uopšte voli...


Da li je tačno da je Ivan posle "Zadruge" video Željka jednom na dva dana i jednom na dva sata?
- Ne. Bio je s njim tri-četiri dana, ja sam ga vozio i ostavio. Željko je bio presrećan, mnogo mu znači odnos sa tatom. Čuo sam da je Miljana ispričala kako je Željko rekao da mu padne mrak na oči kad čuje za Ivana. To nije istina, on ne zna to da kaže.

Foto: printscreen

 

Da li ti nedostaje Željko?
- Fali mi, išli smo stalno u igraonicu. Voleo sam da provodim vreme s njim.

Da si dobio dete s Miljanom, šta bi uradio?
- Uzeo bih ga! Sredina u kojoj Željko odrasta je toksična. Kulići su normalni samo kada spavaju.


Miljana je u emisiji "Narod pita" rekla da ste zakazali svadbu, a nekoliko dana kasnije ste raskinuli.
- Tad je "pustila priču" zbog "Zadruge - Elita", da bi se o njoj pisalo, iako nije tačno.


Zašto ste Miljana i ti raskinuli preko noći?
- Prve nesuglasice krenule su zbog njenog kockanja. Čim se probudi, jedino je zanima u koji će kazino da ode. Dok se ona kocka, ja se nerviram i pijem kafu... Izgubila je mnogo novca na kocki, svaki put bi potrošila oko 400-500 evra, a nekad i više. Verovao sam da će se promeniti. Međutim, kad smo došli u Beograd zbog emisije "Narod pita", uhvatio sam je kako šalje poruke čelnicima Pinka i traži da s njom gostuje Lazar Čolić Zola. Nastala je svađa, polomila mi je telefon, čupala me je, grebala... Ubeđivala me je da želi narodu da pokaže kako ga je prebolela! Tokom noći dobio sam fotografije kako pričaju... Ujutru je tražila da dođem po nju. Odvezao sam je u Niš i rekao da je kraj!

Foto: Miloš Rafailović/Marko Đoković

 

Kako si uspeo da odeš od njih?
- Nisam ih lagao, rekao sam da idem u Beograd. Nisu to najbolje prihvatili. Dobar si im samo kada radiš ono što oni žele, a posle kreću da te pljuju.


Zašto te napadaju Marija i Siniša?
- Oni su uz svoje dete i kada znaju da laže. Kulići su narcisi i veliki manipulatori. Dok se nisam odvojio od njih, nisam to video.


Kako oni žive u toj kući?
- Marija, Miljana i Siniša žive rijaliti. Marija čuva Miljanine pare i onda se uglavnom oko toga svađaju. Kad ja neću da joj dam novac, traži od majke, a ako ni ona neće, nastaje haos. Iskreno, ponekad mi bude i žao Miljane. Marija je kriva za sve! Glupo je što joj ne daje njen novac. Zato se ona kocka i pokušava da od 1.000 napravi 2.000 dinara...

 

Obožavam Slađu Lazić

Foto: printscreen instagram

Sa Slađom je našao zajednički jezik

U kakvom si odnosu sa Slađom Lazić?
- Veoma bliskom. Trenutno smo nerazdvojni. Videćemo u kom će se smeru sve razvijati... Ona je kraljica, obožavam je!

Ko je trebalo da pobedi u "Zadruzi 6"?
- Ivan Marinković. Ponašao se najnormalnije i imao je korektne komentare.

Koje ti je omiljeno prevozno sredstvo?
- Kvad! Posebno kad ga vozim sa Slađom Lazić.

Za čim najviše žališ?
- Što nisam provodio dovoljno vremena sa svojom decom zbog Miljane. Ali sada ću to da nadoknadim.

Šta ti je najveći uspeh?
-
To što sam u dobrim odnosima s porodicom, iako mnogi tvrde da nije tako. S ocem sam razgovarao i rešili smo sve nesuglasice.

Muvaju li te devojke na društvenim mrežama?
- Pišu mi stalno, ne mogu da se odbranim od njih.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija