• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2023

07:45

Zvanično počela "Elita 7"! Izvučeno 10 "odabranih", spavaće u posebnoj sobi!

Printscreen You Tube

Rijaliti

Zvanično počela "Elita 7"! Izvučeno 10 "odabranih", spavaće u posebnoj sobi!

Podeli vest

Voditelj Darko Tanasijević je u Beloj kući pred elitom pročitao prvo pismo Velikog šefa u kojem im je objasnio da između njih 10 odabranih treba sa spava u posebnoj kući.

"Draga elito, Veliki šef pre svega mora da vam poželi dobrodošlicu u najlepši grad u zemlji. Dobrodošli u "Elitu" i budite sigurni u svakom trenutku svog boravka da je Veliki šef mudro odlučio kada je izabrao baš vas 56-oro za učesnike ove sezone. Sada je vreme da čujete ko će biti prvih 10 odabranih učesnika. Njih će večeras izabrati najmlađi i najstariji učesnik i to tako što će najmlađi učesnik izvući pet papirića sa imenima, i tako što će najstariji učesnik takođe izvući pet papirića sa imenima. A pre nego što to uradite neophodno je da znate da učesnici koji nisu odabrani, odnosno čija imena nisu sada izvučena, ne smeju ulaziti u kuću odabranih. Odabrani moraju da prisustvuju čitanju pisama u Beloj kući, ali kada stigne pismo samo u kuću odabranih, ostali učesnici im se neće pridružiti. Nadalje ćemo učesnike koji su odabrani tako i nazivati, dok će svi ostali učesnici biti "elita". Učesnici koji sada budu odabrani će odmah nakon izbora preći u svoju kuću gde će spavati i živeti narednih dana sve dok ne budu obavešteni da je njihov boravak tamo završen. Odabrani učesnici mogu koristiti i boraviti u svim delovima grada, ali moraju spavati u svojoj kući, dok "elita" ne sme ulaziti u kuću odabranih. I odabrani učesnici i elita mogu biti izabrani za "potrčke", kao i za vođu. Pozdrav, Veliki šef!" - stajalo je u pismu.

Nakon čitanja pisma, Lepi Mića i Stefani Grujić su odlučili ko će biti 10 odabranih, koji će boraviti u drugoj kući, a to su bili Nenad Macanović Bebica, Manuel Mandušić, Sara Šljivar, Sanjin Horvat, Teodora Delić, Luka Majčica, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Anđela Šparavalo i David Romano.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija