• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. V.

10.09.2023

15:35

Bivši zadrugar morao da se zaposli! Neca radi za platu, a evo o kakvom poslu je reč!

Shutterstock/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Bivši zadrugar morao da se zaposli! Neca radi za platu, a evo o kakvom poslu je reč!

Podeli vest

Nenad Lazić Neca potrošio je sve pare koje je zaradio u rijalitiju, pa je odlučio da zasuče rukave i zaposli se!

Neca nije mogao da izađe na kraj sa svojim sve većim prohtevima, a od Tik Toka nije mogap dovoljno da zaradi, pa je preko prijatelja našao posao. On se zaposlio na štandu gde se prodaju mini krofnice, a svaki vikend Neca putuje u drugo mesto i posećuje razne događaje i vašare na otvorenom. 

Foto: Instagram

 

Iako ga mnogi prepoznaju i smeškaju mu se, Necu ništa nije sramota, jer radi pošteno.

- Jao najviše mrzim ove uobrazene kada se pojave na televiziji pa ih je sramota da rade normalan posao. Evo ja sam rešio da prodajem krofne na vašaru. Samo pošteno. Ključ uspeha je u izdržljivosti i želji za uspehom - rekao je Neca i objasnio koliku podršku svojih fanova ima.

Foto: Instagram

 

- Hvala na podršci! Snovi su velika stvar. Da nema njih, ne bi bilo ni uspeha. Zato moramo da ih živimo. Evo moje krofnice će jednog dana biti nešto veoma veliko, a pomoći će mi da otkrijem novog vrednijeg sebe. Zato živite snove - zaključio je Tiktoker.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija