• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.09.2023

21:15

Upravo sam dao otkaz! Milan Milošević izdao javno saopštenje: Vreme je da podelim sa vama

ATAIMAGES

Rijaliti

Upravo sam dao otkaz! Milan Milošević izdao javno saopštenje: Vreme je da podelim sa vama

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da više ne radi za medijsku kuću u kojoj je bio prethodnih meseci.

On je na Instagramu večeras napisao saopštenje.

- Dragi moji, o svemu vas obaveštavam, pa želim da od mene saznate da sam danas dao otkaz na "Hype" TV na kojoj sam radio nekoliko meseci - napisao je Milan Milošević prvo.

- Njima želim da se razviju i budu gledana televizija, a mi se gledamo i, naravno, idemo u nove pobede. Voli vas vaš Milan Milošević - dodao je on na "storiju".

Foto: printscreen

 

 

Milan je, inače, do početka ove godine bio voditelj "Pinka", a pre toga i učesnik rijalitija "Zadruga".

- Sa televizijom Pink i "Zadrugom" sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom! Razumem ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emsije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama, do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način - naveo je bio tada putem društvenih mreža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija