• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2023

16:59

Da li će diskvalifikovati Lepog Miću? Nasrnuo je na ovog zadrugara, pljuvao ga i i izgovorio mu užasne uvrede

Printscreen/Instagram

Rijaliti

Da li će diskvalifikovati Lepog Miću? Nasrnuo je na ovog zadrugara, pljuvao ga i i izgovorio mu užasne uvrede

Podeli vest

Mića i Uroš su se ponovno sukobili za crnim stolom tokom razgovora, što je eskaliralo čak u fizički napad, što je izazvalo zaprepašćenje kod šire javnosti.

Od trenutka kada su se preselili na imanje u Šimanovcima i pridružili sedmoj sezoni rijalitija "Zadruga", Lepi Mića, poznat pevač, i Uroš Stanić, mladi tiktoker, neprestano se podbadaju pred kamerama. Njihovi nesporazumi često postanu toliko ozbiljni da ugroze prisustvo drugih učesnika u ovogodišnjoj verziji popularnog TV formata, poznate kao "Elita".

Naime, Mića i Uroš su ponovo ušli u konflikt za crnim stolom, a sve se završila žestokim psovkama, a onda i pljuvanjem, što je celokupnu javnosti i gledaoce rijalitija zgrozilo.

- Ovo je za mene katastrofa, je*i tatu, j**em ti mater! Doveli ste ovu budalu ovde, on je za mene katastrofa - urlao je Mića iz petnih žila, a zatim kada mu se Stanić približio, ustao i okupao ga svojom pljuvačkom.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Mićo, polako, molim vas, nemojte se svađati! Uroše, pomeri se ovde kod mene - pokušavala je da smiri tenziju voditeljka Ana Radulović.

- Sram te bilo, ološu jedan ljudski! Ja ću se pomeriti, ali on sad mene izaziva - govorio je mladi tiktoker, dok je Lepi Mića neprestano psovao.

Podsećanja radi, Uroš Stanić postao je takmičar novog rijalitija "Elita", a u noći useljenja odmah je izneo da je on rođak Jelene Živanović, pevačice iz grupe "Zana", istakavši da je loš čovek.

- Jelena iz grupe "Zana" mi je baba, s mamine strane. I ona je katastrofa reagovala jer zna šta mogu da iznesem o njoj. Plaši se toga, nije cvećka, vrlo je bezobrazna - rekao je Uroš na spektakularnom otvaranju "Elite", dok pevačica tvrdi da među njima nema nikakve zle krvi, te da se, iako su rod, gotovo i ne poznaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija