• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2023

17:00

Asmin nudio Aneli 100.000 evra kako bi zauvek napustila ćerku! Isplivala prepiska koja sve dokazuje

Instagram/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Asmin nudio Aneli 100.000 evra kako bi zauvek napustila ćerku! Isplivala prepiska koja sve dokazuje

Podeli vest

Asmin je želeo da Aneli ostavi ćerku kod njega u Austriji, a bio je spreman čak i da joj da novac kako bi ostavila dete.

Glavna tema u medijima u proteklih nekoliko dana jeste ljubavni trougao koji čine Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Nakon niza detalja koji su dospeli u javnost, sada se pojavila prepiska u kojoj se vidi kako je Asmin navodno nudio 100.000 evra da se Aneli odvoji od njihove ćerke. 

Foto: Printscreen/Kristijana Ćaćić/ATA Images

 

- Ja sam rekao Aneli ako joj je naporno sa Norom neka je pošalje ovamo (prim.aut. u Austriji). Dobiće 100.000 evra i da se nikada ne pojavi - napisao je Asmin u poruci, a prenosi "Alo",

Podsetimo, Asmin Durdžić angažovao je svoj pravni tim da pokrenu proces oduzimanja starateljstva Aneli Ahmić nad njihovom maloletnom ćerkom. Aneli je prekršila ugovor koji su njih dvoje potpisali, a po kojem ne bi smela dete da ostavi bilo kome na period duži od 7 dana, što je ona ulaskom u "Elitu" učinila.

Foto: printscreen RTV Pink/ATA

 

- Aneli i Asmin davno su potpisali ugovor po kojem on ima veća prava nego ona, u tom smislu da prevashodno on odlučuje o tome gde će dete i biti i sa kim. Dakle, Aneli bez njegove dozvole ne sme da vodi dete preko granice, potrebno je punomoćje. Ne sme ni da ostavi dete nigde duže od 7 dana, a to je sada uradila jer je ćerkica kod njene porodice. To važi i za njega, ni on ne bi smeo duže od 7 dana da ostavi dete - kaže izvor za "Telegraf". 

Ove informacije je potvrdio i Durdžić.

- Sama je izjavila da je potpisala ugovor i znala je šta je potpisivala. Ja odlučujem gde će dete da živi, a Aneli odlučuje samo ako se meni nešto desi. Ja se prezivam Durdžić, mala se preziva Durdžić, bez moje saglasnosti ne sme da pređe granicu. Starateljstvo imam ja, samo ja, a dete sme da bude i kod nje, ako se ja ne bunim. To je u Austriji malo drugačije - poručio je Asmin za "Telegraf". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija