• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2023

19:20

"Nanela sam štetu sebi i svojoj porodici!" Ana Ćurčić uputila javnu molbu, donela važnu životnu odluku, pa zatražila samo jedno

Informer,Instagram

Rijaliti

"Nanela sam štetu sebi i svojoj porodici!" Ana Ćurčić uputila javnu molbu, donela važnu životnu odluku, pa zatražila samo jedno

Podeli vest

Ana je istakla kako se pokajala što je ušla u rijaliti i da može da vrati vreme, nikada ne bi uradila isto.

Drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, u svom otvorenom pismu istakla je kako je stavila tačku na rijaliti, kao i da ne želi više da se oglašava na tu temu.

Ana je navela da je svojim učešćem u "Zadruzi" nanela sebi i svojoj porodici veliku štetu, zbog čega sada želi da se izoluje od svega i vrati se svom nekadašnjem načinu života. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Od izlaska iz "Zadruge", pokušavam da svoj ,"mali" život sastavim. Promašene ljubavi, promašeni prijatelji, promašeni potezi. Da mogu da vratim vreme nikada ne bih ušla u "Zadrugu" i nikada ne bih jurila ono zbog čega sam se izgubila. Ja nisam i nikada neću biti rijaliti igrač. Ja sam samo običan čovek. Krv i meso. Imala sam svoje greške, svoje propuste, prenaglačeno sam se radovala, tugovala i svađala. Na tome vam se izvinjavam, nisam umela drugačije. To me je sve koštalo i još uvek plaćam cenu svojih pogrešnih poteza. Nisam ni u kotanktu ni sa kim ko je trenutno na sceni rijalitija i više nikada neću biti. Svojim učešćem naštetila sam samo sebi i svojoj porodici - napisala je Ana.

Ana je istakla da nikome svesno nije nanela zlo, kako i da zbog toga ne zaslužuje sve ovo što joj se sada dešava. 

- Ovim putem želim da kažame da je za mene rijaliti završen. Neću ga igrati ni spolja, ni unutra. Ono što se trenutno radi osećam kao da me svako jutro udari "uragan" posle kojeg moram da se sastavljam iznova i iznova. Nikome nisam namenski nanela zlo, možda sam pogrešila, ali ne iz loše i zle namere. Ljudi koji su moje učešće vodili spolja posle kojeg ni dan danas ne mogu da se oporavim, sigurna sam da nisu takođe imali lošu nameru, ali su se neke stvari samo meni obile o glavu. Sa tim stvarima stavljam tačku na sve što se tiče rijalitija. Ovoliko hejta i osuda ne zaslužuju ni monstrumi. Tako da smatram da nisam ni ja. Svim onim koji trenutno igraju rijaliti želim srećnu sezonu - napisala je ona. 

Ana se zatim zahvalila svima koji su bili uz nju. 

- Hvala svim onim ljudima koji su bili uz mene i moju porodicu, a da nas na kraju balade nisu izdali i popljuvali. To ću zauvek znati da cenim. Hvala i onima koji su osetili da sam ja majka jednom Luki i jednoj Ivi i da su oni zajedno sa mom proživljavali sve. I ako nikada nisam smela ovo da dozvolim. Prošlost ostavljam iza sebe i u svojim rukama od danas čvrsto držim samo svoju decu, tako da vas ovim putem molim da nas pustite da zajedno kročimo put budućnosti. I da se oporavimo od mojih "grešaka". Hvala vam na razumevanju. Ana - napisala je ona za kraj.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija