• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov/Milan Dimitrijević

25.09.2023

13:48

(VIDEO) Susret Marije Kulić i Milana Miloševića na sudu protekao neočekivano, Nišlijka udarila na Bebicu i Kačavendu

Informer

Rijaliti

(VIDEO) Susret Marije Kulić i Milana Miloševića na sudu protekao neočekivano, Nišlijka udarila na Bebicu i Kačavendu

Podeli vest

Danas su se na suđenju, po tužbi Milana Miloševića, sreli nekadašnji voditelj "Zadruge" i Marija Kulić.

Zaraćene strane, kako se činilo, nisu više u sukobu, pa su Marija i Milan u sud došli zajedno, a tom su se prilikom obratili okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer. 

- Nismo došli zajedno, ali smo parkirali na istom mestu. Mi se mirimo svakodnevno. U dobrim smo odnosima. Miljana nije dobila poziv. Doći će sledeći put. Želela je, ali avaj. Što se tiče Milana, mnogo ga volim i oduvek mi je bio drag. Ne mogu da zamislim ni "Zadrugu" ni "Elitu" bez njega. On je nezamenljiv. Čak i kada nismo komunicirali, ja sam govorila da nije to-to bez njega. Što se tiče Đedovića - rekla sam: "Ko god je prijatelj njemu, Skraćenom (Bebici) i Kačavendi neka im pomogne Bog!". Dvolični su mnogo - kaže Marija, a Milan dodaje:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Pokušaćemo sve da rešimo sporazumno. Ne podnosim sud. Mrzim ga još od detinjstva. Tata, brat... Nisam znao ni šta da obučem. Ja sam tužio Mariju, ali sam joj i oprostio. Imao sam ličnu satisfakciju da neko mora da odgovara za uvrede koje sam dobio na radnom mestu. Takođe, čuo sam da sam nekome bio savetnik. Pa, ja ni sebe ne umem da savetujem!

Miljana Kulić danas puni 30 godina, a Marija nam je otkrila da li joj je čestitala jubilej:

- Tako je, danas je Miljani rođendan. Juče je dobila sve što je tražila i što će joj biti potrebno narednih meseci. Svaku njenu želju ću da ispunim. Ona je zlatna! Imam samo jednu kritiku, iako po savetu psihologa ne smem više da je kritikujem. Naime, skrenula sam joj pažnju na ponašanje na žurkama. 

Uveliko se spekuliše hoće li se i Kulićka priključiti naslednici u "Beloj kući", a ona je sada što se toga tiče bila zagonetna.

- Sve je moguće - kaže Marija za Informer. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija