• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S. S.

25.09.2023

14:21

"Sve će morati da plati", Marija Kulić i Milan Milošević o okončanju procesa! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Sve će morati da plati", Marija Kulić i Milan Milošević o okončanju procesa! (VIDEO)

Podeli vest

Marija Kulić i Milan Milošević postigli su dogovor na današnjem ročištu u sudu u Rumi, a po njihovim osmesima odmah se moglo zaključiti da nastavka suđenja neće biti. Po okončanju ročišta, njih dvoje su za Informer otkrili ko će platiti sve sudske troškove i troškove usluga advokata.

Milan je najpre izjavio da će Marija biti ta koja će platiti sudske troškove, kao i da je on odustao od krivičnog konjenja:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Evo završili smo, Marija će sve da plati. Em sam odustao od krivičnog gonjenja, najbolje ja da plaćam sudske troškove i svog prelepog avokata - konstatovao je Milošević koji je istakao da je Kulićka imati mnogo toga da plati:

- To mnogo košta. Ja sam nju parnično dobio već, ali ona nema na sebe ništa i neću moći da naplatim. Ovo krivično, već sam se pokajao što sam je uopšte i tužio i što sam morao da idem po sudovima - dodao je Milan koji kaže da će sada malo da ode u Sremsku Mitrovicu da odmori, ali da ni Marija ni on ne smeju mnogoi da jedu: 

- Na dijeti smo oboje, pošto smo se ugojili.

A na Milanovu opasku da se spremaju da oboje uđu u "Elitu 7", Marija dodaje:

- Ulazimo iste večeri, u istom autu, mislim da će da se oduševe kad nas vide - kroz smeh priča Kulićka. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Marijinom raspoloženju, osim dobrog ishoda suđenja, doprinelo je i ponašanje njene ćerke Miljane Kulić u "Eliti 7": 

- Miljana se sinoć obratila, da se ne brine, da zna sve šta i kako je. Nije joj prvi put u rijalitiju, mislim da je dovoljno pametna i da neće da pravi greške kao pre. Volela bih da sam s njom, mislim da bih joj mnogo pomogla - kaže Marija koja je skandalizovana ponašanjem Nenada Macanovića Bebice: 

- Katastrofa! Moj muž kaže da ne može da veruje da iz njegovih usta to izlazi. Pokazao je da ima viši cilj, ne Bog zna kako da nas iskoristi. Ne radi se tu samo o tih 10.000 evra što sam mu dala, to sam ga tužila i to će kad-tad vratiti. Mi smo hteli da mu učinimo da ima nešto, a ne uvek Miljana sve da plaća. Iz neke ljudske solidarnosti smo hteli da mu učinimo jer niko nije znao da će njemu viši cilj da bude da uđe u rijaliti - tvrdi razočarana Marija. 

Ona dodaje da je ubeđena i da ulazak Lazara Čolića Zole sada ne bi poremetio Miljanu: 

- Ja verujem da je Miljana shvatila da je i sa Zolom promašen odnos. Za Nenada sam ja kriva, ja sam ga mnogo podržavala. Želela sam da ona bude sa Bebicom kko bi prevazišla Zolu - kazala je Marija.

 Šta je još govorila Marija Kulić ispred suda, pogledajte u video snimlku ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija