• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2023

07:40

Jedva izvukli živu glavu! Relju i Cviju isprebijali, udarali ih flašama, a nakon svega završili u bolnici

Informer/društvene mreže

Rijaliti

Jedva izvukli živu glavu! Relju i Cviju isprebijali, udarali ih flašama, a nakon svega završili u bolnici

Podeli vest

Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija pre 13 godina bili su na meti razjarene rulje i jedva su izvukli živu glavu.

Cvija je o svemu pričao u jednom podkastu i otkrio detalje stravičnog napada, udarali su ih flašama, čime su stigli. S njima je tom prilikom bio i Vlada Matović, koji je s Reljom bio član tadašnje popularne grupe Elitni odredi.

- Pre 13 godina, 2010, Relju i mene su prebili u Srbiji, baš su nas "otvorili". To se desilo posle nastupa, tad smo išli sami i izlazili smo iz kluba. Po policijskom izveštaju, bilo ih je oko 60. Baš su nas bili izlomili. Vlada Matović je zbrisao, uspeo je nekako da se progura. Mislim da su pikirali Relju i mene. To je najgora stvar koja nam se desila. Mi smo tad završili u bolnici. Meni su slomili nos, a Relju su baš dobro izudarali. Udarali su nas i flašama, i ovim, i onim... Srećom, niko nas nije ugrozio, da nam ode neka vena ili arterija. Sve je to za nauk - otkrio je Cvija u podkastu Hajptjuns.

Foto: prinstcreen

 

 

Dve godine pre ovog događaja, kada je Relja imao samo 19 godina, ispred srednje škole u koju je išao upucan je u stomak. Prevezen je u Urgentni centar s teškim telesnim povredama. Miloš Ivanović, poznatiji kao Miško Pacov, koji je iz revolvera pucao u Popovića, odmah je uhapšen zbog pokušaja ubistva, a zatim i osuđen na šest i po godina zatvora. Kako bi mu spasli život, Relji su lekari odstranili jedan bubreg i slezinu. Dugo je krio ožiljak koji ima preko stomaka.

- Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću s drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek, koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja reagovao . Tokom verbalne rasprave u kojoj sam branio svoje drugarice, konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora da zatvori. Krenuli smo napolje i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspeo da spustim oružje, samo se sećam stravičnog bola u predelu stomaka. Pao sam na zemlju i izgubio svest. Probudio sam se u Urgentnom centru. Deset dana sam bio u šok-sobi pod 24-časovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe - ispričao je svojevremeno Relja za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom
Politika

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti uporno pokušava da, kriminalizujući sever KiM, nađe opravdanje za fizičko i pravno nasilje koje sprovodi nad srpskim narodom, previđajući namerno da je i po zvaničnim statistikama koje je vodila policija u Prištini sever KiM bio najbezbedniji deo pokrajine.

07.05.2024

10:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija