• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć.

02.10.2023

16:54

Oglasila se Milica Dabović i progovorila o Mileninom vereniku i ocu njenog deteta: "Taj čovek ima papire iz Palmotićeve"

Miloš Rafailović, Zoran Sinko

Rijaliti

Oglasila se Milica Dabović i progovorila o Mileninom vereniku i ocu njenog deteta: "Taj čovek ima papire iz Palmotićeve"

Podeli vest

Kao bomba je danas odjeknula vest da je "pokojni" verenik Milene Kačavende, živ, ali to nije sve. Kako Pink sazneje, on je otac sina Milice Dabović.

Milena Kačavenda otkrila je da je njen verenik poginuo u saobraćajnoj nesreći u Austriji, a kako sada piše Pink.rs, bivša prijateljica Ane Ćurčić je samo još jedna u nizu žrtvi prevare.

Naime, Kačavendin verenik je živ i u pitanju je otac deteta Milice Dabović. Bivša košarkašica je, podsetimo, pre Vanje imala romansu sa izvesnim Vukom Rotenom, s kojim je dobila i sina Stefana. Mnoge je tada zanimalo kako otac Miličinog deteta izgleda i ko je on zapravo, a tom prilikom je otkriveno i da se on ne zove Vuk, već da je njegovo pravo ime Ljuba, kao i da je u Beogradu naširoko poznat po mnogim prevarama

Kontaktirali smo Milicu Dabović da je pitamo za komentar na ovu temu.

Foto: Informer

 

- Čula sam da je navodno Ljubomir Hadžistević verenik Milene Kačavende i da je on poginuo. Moguće je da je istina, ali je meni smešno. Ja znam kako je mene on prevario. Taj čovek ima papire iz Palmotićeve i ovakvi ljudi treba da se hapse, a ne da isceniraju saobraćajnu nesreću. Ko zna šta je on rekao Kačavendi, nju je teško zeznuti. Čovek treba biti baš nadprosečno inteligentan da bi nju prevario. Milene nije bila na sahrani sigurno, jer je čovek živ. Neće grom u komprive. Ja se divim njegovoj ženi što je bila sa njim devet godina u braku, ona sada čita sve ovo i smeje se kao luda - rekla je Milica za Informer i dodala.

- Ja sa njim nisam u kontaktu. Taj čovek ima ćerku, Sara se zove i on laže i izmišlja i krade od drugih žena da bi to dete vodao i putovao sa njom. On za Stefana nije pitao pet godina. Kako god, treba ga uhapsiti, zbog njega može i da se ubije neka devojka, žena , koja je labilnija malo od mene. To se ne sme dopustiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija