• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs

18.10.2023

08:59

Luna dobija 50.000 evra da uđe u "Elitu 7"! Tek se porodila, a evo na koliko bi mogla da bude deo rijalitija

ATAIMAGES

Rijaliti

Luna dobija 50.000 evra da uđe u "Elitu 7"! Tek se porodila, a evo na koliko bi mogla da bude deo rijalitija

Podeli vest

Nekada popularna rijaliti učesnica, a sada influenserka, Luna Đogani porodila se pre dve nedelje i već je dobila ponudu da za 50.000 evra uđe u "Elitu 7".

Pobednicu "Zadruge 2" kontaktirali su iz produkcije popularnog rijaliti programa kako bi ušla na samo sedam dana za vrtoglavu sumu, tvrdi izvor:

Foto: E-Stock

 

 

Luna je veoma popularna otkako je sredila život i zasnovala porodicu. Pokazala se kao dobra supruga i majka, ali je zato u medijima nema onoliko koliko bi to njeni fanovi želeli. Mnogi su pisali da bi hteli ponovo da je vide u rijalitiju, pa je za kratak period u koji bi mogla da se uklopi i pored svih privatnih obaveza dobila veoma primamljivu ponudu i vrtoglavu sumu, kojoj bi malo ko odoleo - priča izvor blizak Đoganijevoj.

- Međutim, poznavajući Lunu, teško da bi se ona odvojila od Lane i Mije u ovom trenutku. Trenutno je fokusirana samo na njih i mnogo im je posvećena, ali nikad se ne zna. Ona se još nije izjasnila. Ostalo je da javi pod kojim okolnostima bi se pojavila i kada je realno da se organizuje zbog bebe s obzirom na to da se tek porodila. U svakom slučaju, publika je izrazila želju da je ponovo gleda 24 sata pred kamerama. Pogotovo sada, kada je dosta zrelija, ostvarila se kao supruga i majka, pa ljudi hoće da je vide i u njenom novom izdanju.

Foto: Informer

 

 

Luna nije nije odgovarala na pozivke i poruke.

S druge strane, Đoganijeva se nedavno oglasila za medije i priznala da je odmah nakon porođaja počela da radi na tome da se što pre vrati u formu jer želi da bude ponovo skockana i zgodna.

- Moja prva ćerka je odlično prihvatila sestru. I ona je mala, dosta je posesivna, voli pažnju, ali je baš lepo prihvatila, stalno je s njom. Čak je i hrani, peva joj... Dobro je što se Lana ne žali. Zaista sam srećna što ima takav odnos prema njoj - rekla je Luna, pa otkrila da bi, pored njih dve, volela da ima i jednog dečaka:

Maja i Edis zajedno dolaze u Belu kuću

Maja Marinković, čiji ulazak u Belu kuću se s nestrpljenjem iščekuje, ulazi u rijaliti s bivšim dečkom Dragane Mitar. Naime, ona je pre "Elite" pobegla u Italiju, gde je navodno uživala Edisom Fetićem, bivšim zadrugarom koji se razveo zbog pomenute zadrugarke. Iako se nisu slikali zajedno, Edis se u isto vreme nalazio u Italiji, odakle je, kao i Maja, svakodnevno objavljivao fotografije i storije, pa su mnogi složili kockice i povezali da je na pomolu nova afera Marinkovićeve.

Foto: Printscreen

 

 

- Zasad ne planiram treće dete, ali bog je taj koji odlučuje. Želim neko vreme da budem mama s dvoje dece, da se skockam, doteram, sad imam neku motivaciju. Već sam počela da radim na sebi, na režimu sam, ako bude trebalo da imamo i treće dete, da sačekamo pet-šest godina. Hvala bogu da to nama nije problem, što da ne, još jedan dečak. Luka nam je ime za dečaka.

I Marija bi u Elitu

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, držala je lajv na TikToku u kom je otkrila da je podnela 22 krivične prijave protiv učesnika rijalitija, te poručila da je spremna da uđe u "Elitu" da bi se obračunala s njima, ali i zaradila pare da živi na moru. Posebno se nameračila na Milenu Kačavendu, koju je najviše i ocrnila.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Ku*čavenda je takav manipulator, đubre od žene. Ne mogu da kažem žena, liči mi na trandžu. Žena-gad! Ja verujem da je ona ušla isključivo da postane poznata u pedesetim godinama jer je ona željna slave. Čepi noge tamo. Na šta to liči?! Bitno da je otišla da pljuje Anu. Znaš li za meru, smradu jedan, smrdlo jedna, đubre jedno pokvareno? Ana ne bi takve stvari iznosila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija