• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

12.11.2023

10:44

Njenom bezobrazluku nema kraja! Dok se Matora rastavlja od života, Anita poranila na frizeraj i manikir: "E uj*bala sam ove što su htele nokte da rade"

Informer/RTV Pink

Rijaliti

Njenom bezobrazluku nema kraja! Dok se Matora rastavlja od života, Anita poranila na frizeraj i manikir: "E uj*bala sam ove što su htele nokte da rade"

Podeli vest

Jutros je Anita Stanojlović poranila i otišla pravac kod frizera.

Anita Stanojlović je došla prva da uradi korekciju noktiju i kose, te je uletela kod kozmetičarke i zamolila je da odmah krene nokte da joj radi, kako neko ne bi uleteo.

- E uj*bala sam ove što su htele nokte da rade, al nema veze, ova devojka što mi je napravila s*nje ona treba da radi nokte, tako da ko je j*be - rekla je Anita.

Dok je sedela na frizerskoj stolici, Stanojlovićeva je krenula da se jada i pokušala da dozna informacije is spoljnog sveta, a onda se obezbeđenje umešalo u razgovor.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Dva dana sam u haosu, da li pratite šta mi se dešava? Ostavila me je žena. Stvarno je skinula burmu i sve. Ja sam se dopisivala sa jednom devojkom napolju, sve je izašlo i ja sam kriva - govorila je Anita, a onda je dečko iz obezbeđenja opomenuo da ne sme da ispituje o informacijama iz spoljnog sveta..

- Ne pričamo iz javnosti, pričam odavde - dodala je Anita.

Podsetimo, u petak uveče Darko Tanasijević je ugostio devojku iz Hrvatske koja je potvrdila da je Anita varala Matoru sa njom. Matea Car je otkrila da joj je Anita prva pisala, te da je inicirala svaki razgovor, ali je i potvrdila da joj je Stanojlovićeva slala i gole fotografije na sam dan njenog venčanja, što je Matoru razorilo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31