• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

15.11.2023

08:45

Skandalozne tvrdnje Anitine drugarice: "Priča se da su je momci 'kupovali', htela je da izmuze Matoru!"

Printscreen You Tube, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Skandalozne tvrdnje Anitine drugarice: "Priča se da su je momci 'kupovali', htela je da izmuze Matoru!"

Podeli vest

Drugarica Anite Stanojlović nije imala reči hvale na račun rijaliti učesnice.

Anita Stanojlović u toku ove je godine stala na "ludi kamen" sa Jovanom Tomić Matorom, a već sada su pred razlazom. Matea Car izašla je u javnost sa prepiskama u kojima se navodno vidi da Anita vara Matoru, zbog kojih je Tomićeva i oslučila da raskrsti sa suprugom.

Takođe, u više navrata u "Eliti" dovodio se u pitanje odnos Anite i njene majke Angeline, za koju Matora i sama Anita kažu da je bio veoma loš, te da je čak majka tražila od nje da bira između svog maloletnog sina Alekseja i Matore, jer nije bila za tu ljubav, dok je s druge strane Matoroj govorila da ih podržava.

Foto: printscreen/pink

 

Kako je mnogo je onih koji smatraju da je Matora nasamarena od strane Stanojlovićeve, s tim u vezi oglasila se Antina drugarica iz Kruševca, koja je želela da ostane anonimna, ali je otkrila nove detalje o Anitinom životu u Kruševcu i prokomentarisala novonastalu situaciju o kojoj bruji region.

- Ona je oduvek bila takva, ništa me ovo ne čudi! Za nju se priča po Kruševcu da su je momci "kupovali" brzim i skupim automobilima! Njen brak sa Matorom niko ovde nije podržao niti smo verovali u to, a čula sam čak i priče da je sve dogovorila sa majkom kako bi Matoroj uzele zadnji dinar iz džepa! Je l' vi mislite da je za džabe Anitina mama rekla da nema da jede?! Jao, jao, smešna priča. Otac je se odrekao u emisiji, pametan čovek, video sa kakvim budalama i prevarantima ima posla - rekla je ona i dodala:

Foto: printscreen instagram

 

- Svi su znali da je htela da izmuze Matoru da joj kupi stan u centru Kruševca i obezbedi celu porodicu, a pogotovo sina i majku, za braću da ne pričam! To su takvi prevaranti, da nema dalje. Takođe sam čula, ne znam da li smem da pričam o ovome... Da je njena mama dužna kao Grčka - ispričala je drugarica za Pink.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija