• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

16.11.2023

13:36

Anitinoj majci pozlilo nakon teških optužbi ćerke i Matore! Angelinu potkačila i bivša prija, Stanojlovićeva završila u bolnici

Printscreen Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Anitinoj majci pozlilo nakon teških optužbi ćerke i Matore! Angelinu potkačila i bivša prija, Stanojlovićeva završila u bolnici

Podeli vest

Rijaliti učesnice Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora sinoć su tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' iznele niz šokatnih optužbi na račun majke Stanojlovićeve, Angeline, kojoj je od stresa pozlilo.

Foto: Informer/RTV Pink

 

- Najradije bih je izvređala. Aniti je nabijala pritisak zbog para, meni se predstavljala kao dobra osoba, a ko zna šta je iza leđa sve radila. Moji roditelji nisu bili za naš odnos, ali su želeli Anitinog sina kod sebe, dok je ova smećarka jako kvarna i ljubomorna na Anitu. Njoj je bilo krivo, jer sam se ja tako ponašala prema Aniti i bila brižna. Ja bih sad sve i svašta rekla, ali bolje neka Anita kaže sama sve šta je bilo. Anitina majka je imala takav tretman kod nas kući, dok je moja majka kod svoje plakala, da mi sad dođe da je najstrašnije izvređam - kazala je Matora, a Anita je dodala da joj je majka tražila novac i unosila joj nervozu:

Foto: Printscreen

 

- Moja majka je na svaki moj odnos uticala. Na svaki moj odnos je uticala, čak i sa osobom s kojom sam dobila dete. Unozila mi je nervozu, rekla mi je da joj se ne obraćam jer sam je pitala da li je dovoljno da joj dajem 500 evra mesečno, onda je krenula da priča kako će se zbog toga ubiti - kazala je Anita.

Pored svih ovih navoda, sinoć se za Pink.rs oglasila i Anitina bivša svekrva Lidija, druga baka malog Alekseja i tom prilikom otkrila da je unuk kod nje, da ona vodi brigu o njemu, a ne Angelina, kao i da od Anite i njene majke nije videla ni dinara za dete.

Novinari su kontaktirali Angelinu kako bi čuli i njenu stranu priče, međutim, ona je odmah rekla da joj je pozlilo nakon svega, te da ne može da razgovara.

- Izvinite, ne osećam se dobro. U bolnici sam, priključena sam na infuziju, ne mogu da govorim sad, nije mi dobro, zaista - poručila je Anitina majka za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija