• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

22.11.2023

06:20

Deo taktike ili prijateljski razgovor? Maja se osamila sa Aneli, pa ispričala kakav je pakao proživela sa Janjušem, nije mogla da veruje šta čuje

ATAIMAGES

Rijaliti

Deo taktike ili prijateljski razgovor? Maja se osamila sa Aneli, pa ispričala kakav je pakao proživela sa Janjušem, nije mogla da veruje šta čuje

Podeli vest

Maja i Aneli su započele priču o Janjušu, a Marinkovićeva joj je tom prilikom priznala kako se Janjuš poneo prema njoj u momentu kada je saznala da je trudna.

Maja Marinković i Aneli Ahmić izdvojile su u pušionici gde su pokrenula razgovor o Marku Janjuševiću Janjušu.

Marinkovićeva je želela da otvori oči Aneli i tom prilikom joj je ispričala kako je abortirala Janjuševo dete, a onda otkrila kako se on ponašao prema njoj u tom periodu. Aneli je sve pomno slušala i nervirala se jer je dala šansu Janjuševiću, a on se sve vreme igra sa njom. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Slušaj ovo šta je bilo. Posle "Zadruge 4" ja sam sumnjala da sam trudna. Idemo u "Narod pita" na Pinku, raspadam se, volela sam ga. On me proziva, proziva, ja lijem i pitam ga: "Kako te nije sramota?! Imaš kod kuće žensko dete i ženu". Uradila sam test, bila sam trudna, on mi je uplatio pare na račun jer ja tada nisam imala dinara. Ja idem sutra na abortus, a on kači sliku sa kolicima i jednom devojkom, neću da je spominjem sada i napiše: "Ovo je moje dete idemo sutra da mu kupimo..." - rekla je Maja.

- Šta ja sada da radim?! Ja sam ga terala da pričamo - rekla je Aneli.

Foto: Youtube printscreen

 

- Kada mi se to desilo, ja sam mnogo bila loše. Odem na more, da dođem sebi, vratim se s mora i Filip i ja izađemo. On je bio uz mene dok je meni bilo mnogo teško. Prvo mi je bio prijatelj deset meseci Filip, pa smo onda bili zajedno... Ja ga gledam, on mi priča: "Ja nisam znao da je to tako", ja mu kažem: "Nemoj da mi se obraćaš, ti si mrtav čovek za mene". Svaki put mi je uništavao vezu sa Filipom, pričao mu neke stvari da me ogadi, a sve to iz sujete i ega - rekla je Maja.

- Znači on me je opet napravio budalom i kada prođe pet šest dana, onda pomirenje - rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31